Last news in Fakti

26 Декември, 2020 12:36 2 779 0

Ливърпул няма да принуждава Салах да остане, ако иска да напуска

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • мохамед салах-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • барселона

Наскоро египтянинът разказа в интервю пред испанския вестник "АС", че се възхищава на Реал Мадрид и Барселона

Ливърпул няма да принуждава Салах да остане, ако иска да напуска - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не вижда причина Мохамед Салах да иска да напусне шампионите във Висшата лига, но добави, че не би го задържал в клуба против волята му.

Наскоро египтянинът разказа в интервю пред испанския вестник "АС", че се възхищава на Реал Мадрид и Барселона, което увеличи писанията в британските медии, че той иска да напусне "червените".

"Мисля, че единствената причина да напусне Ливърпул в момента е времето. Каква друга причина може да има там?" каза Клоп на пресконференция. "Това е един от най-големите клубове в света, плащаме добри пари, имаме страхотен стадион с изключителни привърженици. Не можете да принудите хората да останат. Ние правим промени и привличаме играчи и ако някой иска да си тръгне, тогава не можем да го спрем, просто не разбирам защо някой би искал да си тръгне", коментира Клоп.

Салах остана резерва при разгромната победа на Ливърпул над Кристъл Палас със 7:0 миналия уикенд, но се появи в игра и отбеляза два гола. Клоп заяви, че коментарите на Салах за испанските медии не са индикация за желанието му да напусне Ливърпул.

"Ако попитате някой играч в света, който не играе за Барселона или Реал Мадрид, дали може да си представи да играе там един ден и той каже: Не, испанският футбол не е за мен, защо би казал това? Салах очевидно е много важен играч за мен, но тази история не е каквато изглежда", допълни Клоп.

Ливърпул е на върха на класирането с 31 точки от 14 мача, четири пред втория Лестър Сити. Шампионите ще играят срещу Уест Бромич в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА