Last news in Fakti

27 Декември, 2020 20:35 2 011 1

Ливърпул се издъни с предпоследния в Англия (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • висша лига-
  • футбол-
  • уест бромич албиън

Двубоят на "Анфийлд" завърши при резултат 1:1

Ливърпул се издъни с предпоследния в Англия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул не успя да постигне победа срещу предпоследния отбор в класирането на Висшата лига Уест Бромич Албиън в мач от 15-ия кръг на Висшата лига.

Двубоят на "Анфийлд" завърши при резултат 1:1. Автор на попадението за мърсисайдци стана Садио Мане, разписал се през първото полувреме от сблъсъка. През втората част от мача Аджай вкара за крайното 1:1.

Ливърпул се издъни с предпоследния в Англия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Шампионът на Англия остава лидер в Премиър лийг с актив от 32 точки. Мърсисайдци в миналия кръг разгромиха Кристъл Палас като гост със 7:0.

Уест Бром е пълната противоположност - 19-о място с 8 пункта и без победа в последните си вече 5 мача.

Ливърпул се издъни с предпоследния в Англия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

За днешния двубой Юрген Клоп не можеше да разчита на трайно контузените Върджил ван Дайк, Джо Гомес, Диого Жота и Костас Цимикас.

Гостите бяха без контузените Бартли и Таунзенд и наказания Ливърмор.

В 12-ата минута Ливърпул осъществи една от постепенните си атаки, като на няколко пъти топката премина през Матип. В последния случай той видя стартиращия към наказателното поле Мане и центрира, съотборникът му първо овладя технично на гърди, а след това изстреля истински снаряд в мрежата за 1:0.

Ливърпул се издъни с предпоследния в Англия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Последва добра възможност за Мохамед Салах, но при първия си опит да порази целта, египтянинът пропусна.

Александър-Арнолд на два пъти изпробва късмета си след статични положения, но бе далеч от истината, като шутира от свободен удар извън пределите на вратата на съперника.

Робъртсън по традиция не спираше да тормози защитниците на опонента по фланга, но центриранията му не доведоха до нещо по-съществено.

Ливърпул се издъни с предпоследния в Англия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Второто полувреме не се различаваше много от откриващото, като отново Ливърпул бе по-дейният състав на терена и не спираше да атакува гостите си, затваряйки ги в собствената им половина от терена.

Нов пропуск на Салах, този път при удар с глава, притесни Юрген Клоп. Това, в съчетание с получената контузия от Матип, затрудни домакините.

В 82-ата минута Аджай надскочи бранителите на домакините и с глава прати топката в гредата зад Алисон, вратарят не реагира добре и въпреки че кълбото излизаше извън пределите на полето му, той направи прибързано движение, с което го насочи в собствената си мрежа.

Ливърпул се издъни с предпоследния в Англия (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Положението не бе разгледано посредством системата ВАР, въпреки че останаха известни съмнения за засада.

Спасяване на Джонстън в самия край на мача, след изстрел на Фирмино, запази статуквото непроменено.

Нова промяна в резултата нямаше и така, по-скоро неочаквано, Ливърпул и Уест Бромич Албиън поделиха по една точка от срещата.

Ето и на кои футболисти се спря Юрген Клоп в началото на двубоя: Алисон, Матип, Робъртсън, Александър-Арнолд, Вайналдум, Хендерсън, Фабиньо, Джоунс, Фирмино, Салах, Мане


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дяволския спорт

    1 4 Отговор
    Нали ви е ясно, че в тоя измислен спорт всичко е нагласено, дори и жълтият картон на клоуна Клоп..? Всичко е пунтамара, светът фалира отдавна.