Last news in Fakti

30 Декември, 2020 12:10 2 007 3

Марио Балотели със зверска диета преди дебюта му в Монца

  • марио балотели-
  • футбо-
  • монца-
  • дебют-
  • диета

Свалил 5 кг за 20 дни

Марио Балотели със зверска диета преди дебюта му в Монца - 1
Снимка: Twitter

Бившият италиански национал Марио Балотели може да изиграе първия си мач с екипа на Монца срещу Салернитана днес. 30-годишният нападател подписа с тима от Серия Б в началото на декември, но досега не попадаше в групата заради проблеми с теглото си.

Зверска диета обаче е помогнала на Балотели да свали 5 кг за 20 дни. Според медиите в Италия, той е изпращал всяка сутрин снимки на директора Адриано Галиани, за да покаже че старанията му дават резултат.

"Надяваме се Балотели да има хубав престой в Монца, както беше в Милан през сезон 2012/13. Той се нуждае от време, защото не е играл официален мач от март, но работи сериозно, сваля килограми и намалява процента телесни мазнини в тялото си. Скоро ще е във форма. Гледайки го на тренировки, човек веднага вижда класата му и си казва, че Марио трябваше да постигне повече в кариерата си. Жалко, че пропусна толкова години", коментира Галиани.

Балотели за последно игра в Бреша, но беше освободен през юни. Той е обличал още екипите на Интер, Манчестър Сити, Милан, Ливърпул, Ница и Марсилия. За националния отбор на Италия нападателят има 36 мача и 14 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 GTR

    4 2 Отговор
    Докога ще ни занимавате с този ман.гал
  • 3 Цецо

    6 0 Отговор
    Италианския Божигол... жалко за таланта му! :)