Last news in Fakti

30 Декември, 2020 12:26 1 438 1

Ювентус продължи договора с основния си спонсор за още 3 години

  • ювентус-
  • спонсор-
  • футбол-
  • jeep

Новият контракт е доказателство за удовлетворението на двете страни от съвместната работа

Ювентус продължи договора с основния си спонсор за още 3 години - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус продължи договора с основния си спонсор Jeep. Контрактът е за 3 години.

Jeep е собственост на компанията Exor, която от своя страна е притежание на семейство Аниели-Елкан, които държат основния пакет акции на италианския гранд.

"Ювентус постигна договорка за подновяването на договора със спонсора на фланелките на тима за още три години. Новият контракт е доказателство за удовлетворението на двете страни от съвместната работа. Jeep и Ювентус са в партньорство от сезон 2012/13. Договорката гарантира на клуба по 45 милиона евро на сезон, като сумата може да варира според постигнатите резултати", се казва в изявлението на Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендилия

    1 0 Отговор
    Браво, винаги са били Будители. От 01.11.1897 още