Last news in Fakti

30 Декември, 2020 13:01 1 738 0

Локо Сф взема германски халф, подписва и с освободен от Левски

  • флодин балоки-
  • локомотив софия-
  • футбол

Очаква се Балоки да пристигне най-късно на 9 януари

Локо Сф взема германски халф, подписва и с освободен от Левски - 1
Снимка: Twitter

Селекцията в Локомотив (София) продължава с пълна сила. "Железничарите" по-късно днес ще подпишат с разтрогналия с Левски Деян Иванов.

В "Надежда" чакат и дефанзивния халф Флодин Балоки за старта на подготовката си, съобщава "Труд".

Играчът на Атлас има сериозен опит в долните дивизии на Германия. Той е роден в Конго и е на 29 години. Може да играе и като централен защитник. Бил е част от Олденбург, Вилхелмсхавен, Щранд, Клопенбург, Нойщерлиц и Рот Вайс Кобленц.

Очаква се Балоки да пристигне най-късно на 9 януари, за да се включи към подготовката на "червено-черните". Освен него, в тима се чака и нидерландски футболист, който може да играе както на крилото, така и на върха на атаката. Той вече има опит на Балканите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА