30 Декември, 2020 13:17 2 351 2

Шест контроли за ЦСКА, пет ще са в чужбина

  • цска-
  • футбол-
  • зимна подготовка-
  • контроли

Една ще е на стадион „Българска армия“ и ще е срещу български съперник от Първа или Втора лига

Шест контроли за ЦСКА, пет ще са в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА предвиждат да изиграе общо 6 контроли по време на зимната си подготовка за втория полусезон в efbet Лига – 5 в чужбина и една на стадион „Българска армия“, която ще е срещу български съперник от Първа или Втора лига.

„Червените“ ще проведат два спаринга по време на лагера си в Турция. Столичани се събират за прегледи на 4 и 5 януари, а ден по-късно – на 6-ти, заминават за местния курорт Анталия. Там ще останат до 17 януари (неделя), когато се връщат в София.

Първата проверка на турска земя ще е на 13 януари срещу полския елитен Стал Миелец, където премина бившият защитник на „червените“ Божидар Чорбаджийски. На 15 или 16 януари тимът на Бруно Акрапович ще срещне във втората си контрола турски отбор, чието име все още не е ясно.

Турция си остава опция и за втория лагер на тима, макар че вариант е и Малта. Там обаче „червените“ се очаква да играят контроли само с местни отбори. Затова не е изключено, след като се върнат от Турция на 17 януари и починат няколко дни, „червените“ отново да се върнат в Анталия.

За втората част от подготовката са планирани още 3 контроли. Последната проверка ще бъде на „Армията“, седмица преди подновяването на шампионата в уикенда на 13 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойкас

    0 4 Отговор
    Отбора с ЕКИ по БУЛСТАТ от Ловеч е изпечен ФК МОШЕНИК.
    По време на карантината ги снимаха с дрон как всеки ден тренират в с. Панчарево. БФС си затвори очите и не ги наказа. ФК ЛУПИ днес е ФК ИЗМАМА.
  • 2 ???

    2 0 Отговор
    Гледай си говедата бе човек, не се занимавай с други отбори