Last news in Fakti

30 Декември, 2020 16:50 4 662 1

Ювентус е договорил първото си зимно попълнение

  • ювентус-
  • андреа пирло-
  • футбол-
  • серия а-
  • фк далас-
  • брайън рейнолдс

Отборите на Рома и Брюж също искаха да привлекат 19-годишния талант, но той е предпочел офертата на Юве

Ювентус е договорил първото си зимно попълнение - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският шампион Ювентус е договорил първото си ново попълнение за зимата. „Бианконерите“ ще платят 10 милиона долара за защитника на американския ФК Далас Брайън Рейнолдс.

Отборите на Рома и Брюж също искаха да привлекат 19-годишния талант, но той е предпочел офертата на Юве.

Рейнолдс няма да заиграе веднага за италианския гранд, а ще бъде преотстъпен на Каляри до края на сезона. Причината е, че в Ювентус са запълнили квотата за футболисти извън ЕС.

„Старата госпожа“ преговаря и за младежкия национал на Италия Николо Ровела. Халфът на Дженоа е с изтичащ договор, а освен това не попада в сметките на новия треньор Давиде Балардини.

Ровела навърши 19 този месец. Дженоа се надява да прибере прилична сума за него, вместо да го изпусне без пари през лятото. Възможно е като част от сделката „грифоните“ да получат правата на Маноло Портанова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГриГанЧов

    3 0 Отговор
    Е, жалко! Надявах се да е детето-чудо Антов за 5 млн. евро го давам.
    Нямам бизнес, но имам желание и не ми се лежи при бай Ставри.