Last news in Fakti

30 Декември, 2020 16:16 2 229 1

Журналист: Меси ще изкара договора си с Барселона, а после поема към САЩ

  • лионел меси-
  • барселона-
  • сащ-
  • интер маями-
  • футбол-
  • хосе понсети

Аржентинецът иска синовете му да изкарат средното си образование в САЩ, след което да продължат в колеж

Журналист: Меси ще изкара договора си с Барселона, а после поема към САЩ - 1
Снимка: БГНЕС

След два дни Лионел Меси ще може официално да преговаря с други клубове за свободен трансфер, тъй като договорът му с Барселона изтича през идното лято.

Според журналиста Хосе Понсети обаче нападателят е решил да остане на “Камп Ноу” чак до 2023 г., след което да поеме в посока Интер (Маями). Тогава Лео ще е на 36 години и ще бъде готов да стане част от клуба на Дейвид Бекъм, като планът е заедно с него там да бъде и Луис Суарес.

Пред Cadena SER Понсети обясни, че Меси вече си е купил луксозно имение във Флорида, което се намира на 25 минути път с кола от стадиона на Интер. Аржентинецът иска синовете му да изкарат средното си образование в САЩ, след което да продължат в колеж. Преди дни самият Лео призна, че иска един да играе в американското първенство.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо курти от село пиперково

    3 3 Отговор
    Бухахахаха,да отива...С другия пенсионер суарес,ще разцъкват пред американците дето си нямат на идея кво туй Футбол.