Last news in Fakti

30 Декември, 2020 22:06 2 355 2

Роналдо: Мечтата ми е да спечеля нещо с Португалия, възрастта няма значение

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • футбол

Сега се чувствам щастлив, в добро състояние и добър период от живота си

Роналдо: Мечтата ми е да спечеля нещо с Португалия, възрастта няма значение - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо се надява още дълго време да играе професионален футбол. Португалската звезда разкри, че световна титла с Португалия си остава негова мечта.

"Възрастта няма значение. Това, което е важно, е мисленето. Няма значение дали Кристиано Роналдо е добре, не знаеш какво ще се случи утре. Аз живея в настоящето, в този момент. Сега се чувствам щастлив, в добро състояние и добър период от живота си. Надявам се да играя още много, много години, но никога не се знае", сподели 35-годишният нападател.

Голмайсторът на Ювентус изрази надежди, че Португалия може отново да стане европейски шампион през лятото: "Ще бъде трудно, но ние сме добър, млад отбор. Имаме фантастичен треньор. Така че сме много позитивно настроени. Отборът ни е по-добър, подобрихме се много, младите момчета стават все по-добри. Аз съм уверен в силите ни".

Той говори и за световното в Катар през 2022 г., когато ще бъде на 37 години: "Искаме да спечелим световното първенство. Възможно е, всичко е възможно. Но трябва да сме реалисти. Както съм казвал много пъти, мечтата ми е да спечеля нещо с португалския национален отбор. Спечелих две титли, което ме прави много щастлив. Печелил съм с всеки клуб, в който съм играл, но Световната купа... това е мечта."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любимец ми е Меси

    21 1 Отговор
    НО ЕВАЛА НА ТОЗИ ТИГЪР, УПОРИТ И СУПЕР ТРУДОЛЮБИВ!
    БРАВО!
  • 2 X.x

    0 6 Отговор
    Лошо е да си индивидуалист в колективен спорт . Затова няма да спечели нищо с Португалия