Last news in Fakti

31 Декември, 2020 12:24 3 222 7

Гонзо с тежки думи за ''Левски'' и Ботев (Пловдив)

  • георги иванов-гонзо-
  • гонзо-
  • ''левски''-
  • ботев (пловдив)

''Положението в Левски и Ботев (Пд)? Когато свършат парите, свършва любовта. В момента на Ботев и на Левски им остана само името'', коментира бившият нападател на ''сините''

Гонзо с тежки думи за ''Левски'' и Ботев (Пловдив) - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов даде интервю за Sportal.bg. Той разказа за ситуацията при "смърфовете", коментира напускането на Акрапович и даде своето мнение за проблемите на "Герена".

"Българският футбол върви надолу, защото има прекалено много чужденци, които не са на ниво, за да вдигнат класата на първенството.

Трябва да се обърне подобаващо внимание на школите и треньорите, които работят в тях. Липсата на уличен футбол сега е сериозен проблем за развитие на младите таланти.

Положението в Левски и Ботев (Пд)? Когато свършат парите, свършва любовта. В момента на Ботев и на Левски им остана само името. За да е стабилен един отбор, да е сериозен, да са мотивирани футболистите, трябва спокойствие. Един човек, за да има мечти, той трябва да има основата. Да има с какво да се храни, да има къде да живее, да бъде спокоен.

Когато три-четири месеца не си плащал заплати не може да очакваш от едни футболисти да бъдат отдадени на това, което трябва да правят.

При нас за две години нашите футболисти показаха, че са класни играчи. Класата е постоянство, а те вече втора година държат едно добро ниво. Това показва, че са израснали като индивидуалности и като отбор.

В крайна сметка аз разбирам Акрапович. Смятам, че той е един отличен треньор и ние работихме много добре с него.

Неслучайно ЦСКА се промени и има успехи с него. Той е професионалист, чужденец. Постигна резултати, които Локомотив не е мечтал да има и независимо как си е тръгнал, винаги трябва с уважение да говорим за него", коментира Гонзо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 точни

    10 0 Отговор
    думи !
  • 2 Йорго

    3 7 Отговор
    Ромзи това е верно само където наричаш литекс цска се излагаш и ти го знаеш.оня отбор дето го порише несъществува гонзиии.

    Коментиран от #6

  • 3 Мимч

    6 1 Отговор
    Това е така бе Гонзо,но нали и ти беше в Левски,но и тогава този проблем го имаше...
  • 4 Бг Бг

    4 2 Отговор
    Гонзо, Левски и Ботев със своите юноши, ли прецакват българския футбол? Или, Лудогорец с бразилците, ЦСКА с негрите и Локото с ичовете?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тирето

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Йорго":

    Крайно време е да няма вече отборис имената на Ботев и Лрвски! Ако не става с добро - със закон. Никъде по света няма такава практика.

    Коментиран от #7

  • 7 Левски

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Тирето":

    Със закон трябва да заабранят такива абивиатури като вашата, която нямат нищо общо с действителноста.
    Колкото до Левски и Ботев - ами нормално е да ги няма никъде по света, защото ги има само в България :)