1 Януари, 2021 09:44 1 874 3

Братя Цоневи: С новия треньор ''Левски'' ще изглежда по различен начин

  • борислав цонев-
  • радослав цонев-
  • ''левски''-
  • левски

''Дали ще сме в шестицата, или ще сме седми и ще се борим за Лига Европа, зависи от резултатите, но се надяваме те да са по-добри от миналата година", коментираха близнаците

Братя Цоневи: С новия треньор ''Левски'' ще изглежда по различен начин - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на ''Левски'' Борислав и Радослав Цоневи коментираха ситуацията в клуба, като признаха, че най-важното през 2020 г. е било това, че клубът се е спасил и в някаква степен е превъзмогнал финансовите проблеми, които имаше.

Ето какво споделиха те:

"Чисто футболно не беше изобщо добра година, но това че се спаси отборът, феновете, тази подкрепа и ръководството... Това ''Левски'' да е жив, за мен това е най-важното", заяви Борислав. Откакто дойдоха нови спонсори, настроението в отбора се вдигна и се надявам това да продължи. Внася едно спокойствие, когато финансовата стабилност я има, защото това е една база да може да се играе добре", каза Радослав пред bTV.

"Сега ще се направи селекцията, с новия треньор ''Левски'' ще изглежда по различен начин. Дали ще сме в шестицата, или ще сме седми и ще се борим за Лига Европа, зависи от резултатите, но се надяваме те да са по-добри от миналата година". "Ситуацията не е така, както беше преди 10 години и се надявам в бъдеще с по-добри игри, с по-добри резултати, да спечелим титла или купа, защото всички го очакват и ние го искаме най-много от всички", добавиха и двамата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 софия запад

    2 2 Отговор
    Дано да не изпаднем в Б-група.
  • 2 ЯЗЪК

    0 0 Отговор
    Изпадането също е алтернатива , нали ?
  • 3 УРА и НАПРЕД

    0 0 Отговор
    ОТБОРЪТ на ВЛАСТТА се гърчи ! Чудесно е за нормалните хора да гледат този гърч !