Last news in Fakti

31 Декември, 2020 12:50 1 959 0

Забравен португалец получава втори шанс в ЦСКА

  • нуно томаш-
  • цска

Бруно Акрапович ще прецени възможностите на централния защитник Нуно Томаш

Забравен португалец получава втори шанс в ЦСКА - 1
Нуно Томаш срещу Лудогорец, снимка: БГНЕС

Нуно Томаш ще получи втори шанс в ЦСКА, пише в-к "Тема спорт". Португалецът е очакван за първата тренировка на тима за 2021 година. ''Армейците'' се събират на 4 януари, като централният защитник също трябва да се появи за двудневните функционални изследвания.

През тази година Томаш изкара период като преотстъпен във финландския КуПС Куопио, където изигра 17 мача за първенство, 1 за купата на страната, 1 в квалификациите на Шампионската лига и още 3 в пресявките за Лига Европа.

Договорът на португалеца с ЦСКА е до 30 юни 2022-а, но след края на наема му в скандинавския тим от "Армията" така и не са излизали с официална информация за 25-годишния бранител.

Очаква се Бруно Акрапович да даде шанс на Томаш да заслужи мястото си в тима по време на първия лагер в Турция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА