Last news in Fakti

30 Декември, 2020 17:08 2 657 1

Акрапович се прибира в България с готов план за селекцията

  • бруно акрапович-
  • цска-
  • селекция-
  • футбол

Днес ще има окончателна яснота относно втория зимен лагер на отбора

Акрапович се прибира в България с готов план за селекцията - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович се очаква днес да се прибере в България. Той прекара 10 дни при семейството си в германския град Аугсбург. През този период той е работил по селекцията, като е изготвил и доклад, който ще предаде на ръководството на тима на предстоящата им среща.

На нея се очаква да се вземат решения най-вече по селекционните въпроси и ще станат ясни имената на част от играчите, които клубът ще привлече, както и такива, с които ще се раздели.

Днес ще има окончателна яснота относно втория зимен лагер на отбора. Първият от тях ще е в Турция, а за втория има два варианта – отново в югоизточната ни съседка или в Малта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    3 4 Отговор
    Тоя се взе много насериозноНекада почне първенството и плейофите,пък тогава ще видим какви са му резултатите,а и коментарите,или поживьом по овидим