Last news in Fakti

31 Декември, 2020 13:34 2 247 0

Вижте най-добрите нокаути в UFC за 2020 г. (ВИДЕО)

  • нокаути-
  • ufc-
  • нокаут-
  • пет

Зрелището за феновете на смесените бойни изкуства е наистина е огромно

Вижте най-добрите нокаути в UFC за 2020 г. (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Краят на годината е тук и нашите класации за най-добри изпълнения в клетката на UFC продължават, пишат от boec.bg. Днес сме ви подготвили петте нокаута, който смятаме за най-зрелищни и впечатляващи от изминалата година.

Ето кои са номинирани от екипа ни:

5. Коди Гарбрандт срещу Рафаел Асунсао

Габрандт е известен като боеца с „най-тежки“ ръце при 61-килограмовите и доказа на всички отново, че това е така със зрелищен нокаут с един удар над Рафаел Асунсао. Дясната балтия на Коди бе с изключително точен тайминг и много мощ зад нея.

4. Кеъс Уилиямс срещу Абдул Алхасан

И на тази позиция слагаме едно попадения със задната ръка право в целта. Този път Кеъс Уилямс използва десен прав по учебник, за да засрещне Алхасан. Ударът не беше изпълнен с всичка сила, но беше точно навреме, за да „изгаси светлините“ на Алхасан!

3. Кевин Холанд срещу Роналдо Соуса

Изключителна рядкост е да видим нокаут от боец, който е поставен по гръб. Когато върху него е опитен черен колан по бразилско джу джицу, задачата изглежда още по-непосилна – не и за Кевин Холанд. Той успя да прати в несвяст Роналдо „Джакаре“ Соуса от изключително неудобна позиция, когато беше поставен по гръб. Американецът се изправи бързо и приключи двубоя с още няколко удара.

2. Израел Адесаня срещу Паоло Коща

Шампионът в средна категория отново затвори устите на критиците с брилянтния си страйкинг, който се оказа нерешима задача за Паоло Коща. Адесаня не остави съмнения кой е по-добрият боец, като доминираше през цялата продължителност на битката, а „черешката на тортата“ бе нокаутът, който дойде след класическа боксова комбинация на Адесаня – десен прав и ляво кроше.

1. Хоакин Бъкли срещу Импа Касанганай

Съвсем заслужено челното място отива за Хоакин Бъкли и неговия нокаут над Импа Касанганай. Изпълнение, което ще остане в историята на UFC. Вероятно никога повече няма да видим подобна техника в клетката. Този момент на гениалност от Бъкли предизвика не виждана вълна от реакции в социалните мрежи и със сигурност ще бъде помнен дълго.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА