Last news in Fakti

31 Декември, 2020 14:58 1 797 6

Отлична новина за феновете на Локомотив (Пловдив)!

  • локомотив (пловдив)-
  • стадион локомотив-
  • реновиране

Стадионът на ''смърфовете'' вече може да бъде изцяло реновиран

Отлична новина за феновете на Локомотив (Пловдив)! - 1
Снимка: БГНЕС

Документите за строителството на стадион "Локомотив" в Пловдив бяха подписани днес. В присъствието на кмета на града Здравко Димитров неговият заместник по строителството Пламен Райчев и шефът на фирмата-изпълнител Живко Желев парафираха документите и работата по обекта може да стартира, съобщава dsport.

"Пожелавам ви спорна работа на обекта, а ние като администрация на Община Пловдив ще съдействаме за по-бързото изграждане на стадиона, за да може и двата отбора в града да се сдобият с нова и модерна база", каза Здравко Димитров.

Шефът на фирма "Рудин" ООД, която ще строи съпоръжението, пък пое ангажимент работните дейности по стадиона да стартират в първите дни на новата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ventura

    4 4 Отговор
    Е, на това се казва пране на пари!
    При тези локдауни, се прави нещо, което няма да се използва!
    А "божественния" им преведе, едни 70 мил. лв.- да живеее демократична Герболандия.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 По нашенски

    6 1 Отговор
    Стадион Ботев - от кота нула до откриване - 1 година. Ремонт на стад Локо - 3 години?!! После ще се окаже, че парите са малко.... С една дума - всичко си е по нашенски - необяснимо и миризливо! Но устите са ни големи - от Витоша по-високо нема! И се чудим после, че сме гарантирано последни. Освен по смъртност. Жалка бг идиотия.
  • 4 По нашенски

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ventura":

    Спорт винаги ще има! Ще има и зрители по стадионите. Когато се строяха стадиони за безлюдни села къде беше? Там сега пасат овце и крави, но шкафа е пълен.... Или строителството да започне когато отмине кризата? Тогава пък ще ревнем защо точно сега, а не по-рано??

    Коментиран от #6

  • 5 Смарф

    1 2 Отговор
    Викат им смърфове. Ха. Смърфовете са сини. Да защото феновете са им толкова черни та синеят. :) :) :)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.