Last news in Fakti

1 Януари, 2021 16:08 3 854 10

Кривия: Преди в ''Левски'' имаше добри футболисти, сега е друго

  • александър александров-кривия-
  • ''левски''

Александър Александров направи сравнение с времето, когато той е играл зад граница и какви са били изискванията към чужденците

Кривия: Преди в ''Левски'' имаше добри футболисти, сега е друго - 1
Снимка: БГНЕС

Един от любимите играчи на истинските футболни ценители от близкото минало - Александър Александров, сподели пред Спортал своите виждания за състоянието на родния футбол в момента и проблемите, които го доведоха до сегашното състояние. Футболист No1 на България за 1999 година е убеден, че феновете нямат място в управлението на футболните клубове.

Според Александров българският футбол е в будна кома от години и голям проблем се оказва липсата на приемственост между поколенията и пропуските в работата в школите. Огромни пропуски има и в работата на треньорските кадри. Александров отказа да дава мнение за това, което в момента се случва в пловдивския футбол и най-вече в Ботев. Според него преди години Наско Сираков е успял да се справи като спортен директор в ''Левски'', но няма представа при сегашната ситуация на ''Герена'' как ще се развият нещата.

"Тогава имаше много добри футболисти в отбора. Като Мъри Стоилов, Топузаков, Гонзо и всички останали, които бяхме. След това, когато Стоилов бе треньор, имаше също добри футболисти. Сега е друго“, казва Александров за ситуацията при ''сините'' от столицата.

Александров направи сравнение с времето, когато той е играл зад граница и какви са били изискванията към чужденците. Сашо се надява, че наистина ще има сериозна промяна в управлението на родния футбол, както появата на млади хора в БФС. Той би приветствал начело на централата да застанат хора, с които е играл навремето - като Стилиян Петров или Бербатов, стига те да успеят да се справят със ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханс

    2 0 Отговор
    Абе криви това го виждаме всички.много е лесно когато има милиони.как не излезна един да каже в тази ситуация какво да се направи.има ли пари ще доидат и добри играчи и треньори.всичко е ясно.

    Коментиран от #3

  • 2 ЭЭЭЭ

    6 7 Отговор
    Първо си погасете 40 000 000 лева заем,5 000 000 към НАП ,и след
    това мислете за милиони дарения.Защото вие живеете само от дарения
    и опрощаване.Вашето мото е -:"Дай и забрави"

    Коментиран от #4

  • 3 Народа е казал

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ханс":

    С пр ъд ня боя не става. Когато играеше Кривия парите не бяха проблем. А сегашното състояние с "подуенски резил" изхода е един - фалит и .... Ако "от горе" им дадат лиценз - само ще затвърдят мнението, че "златното" поколение като управленци са боклук. И да не забравят мръсните номера на Борат спрямо градския съперник. Трябва да има възмездие!

    Коментиран от #6

  • 4 Левски 1914

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "ЭЭЭЭ":

    ФАЛИРАЛИЯ отбор имаше 30 млн .задължения Ганчев плати 8млн. за парцала другите 32млн къде са?

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Извинявам се 22млн. къде са?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 турция

    1 2 Отговор
    в 4ри слаби отбори....Кривава работа...
  • 8 Пловдивчанин

    3 0 Отговор
    Марица Пловдив така го кръстиха под Комина. И сега ги гледам понякога - талантливи момчета дал Господ, но няма кой да инвестира там
  • 9 фен

    1 1 Отговор
    След мача с Ювентус , в който "Кривият" направи страхотен мач , емисар на Ювентус е дошъл при него и му е рекъл , че е добре дошъл в Ювентус , когато му изтече скоро договора с Левски , като свободен агент , но "Кривият " не пожела да ощети финансово своя клуб и преподписа отново , и остана верен на клуба си , с което се лиши може би от това да заиграе в най-титолуваният световен клуб след Реал Мадрид , нека му отдадем заслуженото.
  • 10 йокин

    0 0 Отговор
    Кривия-ПРАВ!!!