5 Януари, 2021 17:00 1 279 0

Илиан Илиев: Ще се борим за шестицата, въпреки че се видя, че не ни искат там (ВИДЕО)

  • илиан илиев-
  • черно море-
  • футбол

В отбора имаме много хора, които не бяха на 100% през първата част от първенството

Илиан Илиев: Ще се борим за шестицата, въпреки че се видя, че не ни искат там (ВИДЕО) - 1
Снимка: ПФК Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди първото занимание на "моряците" за 2021 година.

Ето какво каза наставникът на варненци:

Подготовката ще е само във Варна поради понятни причини заради пандемията, трудни пътувания. Контролите ще ги обявим по-късно. Дай Боже времете да е добро. Ше тренираме на Младост и на Албена. На този етап започваме с 23-има футболисти и трима вратари. Двама човека на проби ще имаме. Имената им ще бъдат обявени допълнително. Знаете, че се разделихме с Дани Кики и Мехди Букаси. Може да преотстъпим някой от по-младите. На проби ще бъдат Вътрешен халф и ляв бек, които са чужденци", разки треньорът на "моряците".

"Шест или седем контроли ще имаме. Зависи от времето. Мястото и часа ще се обявяват допълнително. Повечето контроли ще са на Албена. Евентуално последната ще е тук във Варна. Искаме да вкарваме повече от създадените ситуцации, това е което ни липсваше първия полусезон. Естествено, сега не всичко зависи от нас. В момента сме на седмо място. Със сигурност имаше моменти миналата година, когато се показа, че не сме желани в шестицата. Взеха ни точки, които бяха важни за нас. Това не означава, че ще сте предадем. Ще се борим да влезем в шестицата.

В отбора имаме много хора, които не бяха на 100% през първата част от първенството. Затова се надяваме този полусезон и здравословно да са по-добре. Започнахме първенството без подготовка, което доведе до контузии", добави специалистът.

По тази причина не търсим и нападатели, тъй като имаме доста хора в атака, които се надяваме през втория полусезон да развият потенциала си. Имаше интерес към наши футбоилсти, но е изключително трудно да продадем наш футболист в момента. Ние се разделихме с Мартин Минчев и Патрик, но това беше за тяхно добро. Клубът нямаше нужда от това. С левия защитник може директно да се подпише договор, а халфът трябва да започне тренировки с нас на 8-и", каза още Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА