Last news in Fakti

8 Януари, 2021 10:37 1 378 2

Левски опитва да вземе познат французин под наем

  • антони белмонт-
  • левски-
  • белмонт-
  • трансфер-
  • наем-
  • футбол

Антони Белмонт игра при "сините" през сезони 2017/18 и 2018/19

Левски опитва да вземе познат французин под наем - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски ще направи опит да привлече под наем френския халф Антони Белмонт, съобщава Тема спорт. Полузащитникът вече има един престой на "Герена". Той носи екипа на "сините" през сезони 2017/18 и 2018/19. В този период изигра общо 27 шампионатни мача, в които реализира едно попадение - за 1:0 срещу Берое на 1 септември 2018-а.

Интересното е, че това е и единственият му гол за първенство - не е вкарал за друг от тимовете, за които е играл. В момента Белмонт е част от френския втородивизионен Гренобъл, който води битка за промоция в елита. През есента е участвал в 6 шампионатни срещи.

В момента от "Герена" работят усилено и по продажба на играчи. "Сините" опитват да трансферират Найджъл Роберта и Паулиньо. 22-годишният централен нападател е желан от Динамо (Загреб) и Партизан. Хърватите обаче го искат под наем до края на първенството и евентуално след това да го откупят. От Левски засега не склоняват на такъв вариант. Паулиньо пък е в полезрението на балкански клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    5 0 Отговор
    Абе тия левскари какво правят.Гледат да продадат най добрите си футболисти,а след това търсят да връщат тия некадърници,от които се отърваха с 300 зора и неустоики.Ами с какво този Белмонт е по добър ,за какво им е след като има такива юноши по добри от него.Некадърно скаутско звено,а и управление ще излезе.Едно говори ,а друго прави....
  • 2 ЛУПИЙ АКЦИЙ

    1 0 Отговор
    Върнете Франко Мазурек!
    Спасете, ЛЕВСКИ!