8 Януари, 2021 11:02 1 465 3

От Левски хвърлиха светлина около трансферната политика и заплатите в клуба

  • левски-
  • футбол-
  • селекция-
  • заплати-
  • зимна подготовка

Процесът на трансферния период е отворен и за момента има доста набелязани

От Левски хвърлиха светлина около трансферната политика и заплатите в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Помощник треньорът на Левски Живко Миланов говори пред медиите преди първата тренировка на отбора за новата година днес. Той хвърли светлина върху играчите, които ще бъдат освободени и тези, които ще бъдат привлечени. Освен това бившият защитник говори и за заплатите, заради които не бива да се харчи повече от това, което влиза като приход в касата.

"Засега нови няма. Процесът на трансферния период е отворен и за момента има доста набелязани. Не бързаме. Разполагаме само с футболистите от миналата година. Има няколко напуснали. Има такива, които се следят. Процесът е отворен. Не искаме да бързаме. Не искаме и да правим грешките от изминалите години. Да се подписва с такива от Youtube. Този период е по-труден за трансфери", започна той.

"Ще изиграем около 5 контроли. 20 дни ще бъдем там. Следим и българи, и чужденци. Не е толкова лесно. Имаме параметри, които са ни зададени и трябва да влезем в тях. Не може да харчиш повече от каквото ти влиза в клуба. Това е доста трудно", продължи бившият капитан.

"Сигурен съм, че Левски ще изглежда по различен начин. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Нямаше време да се прави подготовка. Сега ще има. Да се направят нужните анализи и се надяваме Левски да изглежда по различен начин", заяви доскорошният бранител на тима.

"Ще има раздяла с някои. Въпрос на доуточнение. Въпрос на преговори", допълни помощник треньорът.

Относно притесненията за наднормено тегло на играчите след паузата:

"Те са имали програма, която са изпълнявали. След почивка е нормално да има амплитуди. До 4-5 дни всичко ще е в нормите. Няма да се прави реверанс към никого", завърши изказването си Миланов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    4 0 Отговор
    Абе като ви слушаме на теория излиза ,че добре като разсъждение,ама на практика се получава,точно обратното.Докато това нещо непроработи както трябва,няма и да ви вярваме.. ,а и резултатите на терена ще покажат,кой крив ,кой прав..
  • 2 Така и не разбрах

    0 1 Отговор
    Какви са заплатите.Коя завеса" открехнахте"? Тези не са дори " търчитопковци", а ходитопковци..Затова са на този хал.Един нахъсан селски отбор, на общинско равнище,чисти аматъори,ще им обърне хастара,ако се срещнат на терен.
  • 3 Факти Мисири

    0 2 Отговор
    Не мърсете святото име! Слагайте името на синия обор в кавички, бе михлюзи таквиз!