Last news in Fakti

10 Януари, 2021 10:33 1 826 0

Зидан: Това не беше футбол!

  • зидан-
  • осасуна-
  • оправдание-
  • условия-
  • равенство-
  • реал мадрид

"Условията бяха много лоши", оправда се наставникът на Реал Мадрид след равенството с Осасуна

Зидан: Това не беше футбол! - 1
Снимка: БГНЕС

Зинедин Зидан рядко показва емоциите си след мач, но този път наставникът на Реал Мадрид беше бесен. Неговият отбор не успя да спечели гостуването си на Осасуна (0:0), а легендарният французин заяви, че двубоят изобщо не е трябвало да се играе заради лошите атмосферни условия.

"Това не беше футбол. Не знаем кога ще се върнем в Мадрид. Мачът трябваше да бъде отложен, но това вече е минало. Условията бяха много лоши. Вече се повтарям, но това е истината", възнегодува Зидан.

"Направихме това, което ни наредиха. Сега трябва да помислим за възстановяването на футболистите. В сряда ни предстои нов мач и трябва да сме готови", каза още Зизу.

Срещу Осасуна Реал не вкара гол в Ла Лига за първи път от 17 октомври, когато отборът загуби с 0:1 от новака Кадис. Нещо повече - преди почивката "белите" не отправиха нито един точен удар към противниковата врата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА