Last news in Fakti

10 Януари, 2021 16:56 1 986 23

Майкъла: От Левски да не коментират ЦСКА, защото са на 18 точки от нас

  • майкъла-
  • цска-
  • левски-
  • коментари-
  • титла-
  • лудогорец-
  • точки-
  • криза

"Мисля, че ЦСКА може да се пребори за шампионската титла", заяви легендата

Майкъла: От Левски да не коментират ЦСКА, защото са на 18 точки от нас - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев заяви, че тимът на Бруно Акрапович може да се пребори за шампионската титла. Бизнесменът каза още, че е време шефовете на "червените" да инвестират в стадион "Българска армия". Майкъла посъветва пред "Sportal.bg" хората от Левски да не обсъждат клуба от Борисовата градина.

"Иска ми се трофеите през тази година да отидат при "червените". Едно е обаче какво искаш, друго е реалността. Мисля, че ЦСКА може да се пребори за шампионската титла. Трябва да бием два пъти Лудогорец и сме готови. Купата на България изглежда по-лесна за взимане, в момента ЦСКА има най-добрия състав и най-добрия треньор. Сега е моментът!

Левски през 2021 година може да се посъживи, влизайки в десетката. Някъде между пето и десето място ги виждам в класирането. Ще се съживят. Това, което се оплакват, че нямат пари, е само за пред феновете и хората. На Наско не му е толкова зле на "Герена". Ако беше толкова зле, той нямаше да седи там. Левски получават сериозни пари и от спонсори, и от трети лица. Кои са тези трети лица ли? Знаем ги всички кои са. Това са сериозни бизнесмени, на които трябва да са благодарни. Цяла година Левски получа добри пари от тях.

Ще се съживят, а и Наско е куче. Просто направиха грешни трансфери. Дадоха възможност на разни момчета, техни юноши, на които това им беше шансът. По-голям шанс от този, който им даде Наско Сираков, няма да получат. А той ще направи промени за пролетта, при всички случаи.

От Левски не бива да коментират ЦСКА. Щом този отбор играе на "Армията" и феновете на ЦСКА го приемат, това е ЦСКА. Добро или лошо, това е. ЦСКА е с 18 точки пред Левски, да си гледат техните проблеми. С идването на Гриша Ганчев ЦСКА винаги ще се бори за шампион.

Най-важното е да си построим стадион! След това ще ставаме шампиони подред. Сега клубът е на ход. Трябва да се намери голяма компания, на която да се сложи името в името на стадиона, както е "Арена Армеец" например. Дава някой 20 милиона за 10-годишен период и му се слага името. В цял свят го има това. Държавата, в лицето на премиера, ще ни даде още 20 милиона и сме готови. Както дадоха 40 милиона на Пловдив, така ще дадат и за софийските грандове. Гаранция.

Всичко е готово за строежа, топката наистина е в краката на шефовете на ЦСКА. Няма проблем, няма да се отсече нито едно дърво в Борисовата градина. Навремето нали се говореше, че няма да ни позволят да махнем тенис кортовете и да се направят игрища. Е, направиха се игрищата, нямаше проблеми. Това са само приказки на запалянковци. Вижте в центъра на Скопие какъв стадион направиха за 150 милиона, албанците направиха стадион в центъра за 200 милиона.

"Армията" е върху земята, която е дадена на ЦСКА. Няма никакъв проблем да се построи нов и модерен стадион. Когато имаш проект, всичко е узаконено, има разрешение от главния архитект на София арх. Здравков, от кмета г-жа Фандъкова, от министър Кралев, няма да има проблем. Остава финансовата част от клуба. Надявам се до две години до имаме нов стадион. Вече шест години ще станат, откакто Гриша Ганчев дойде на "Армията". Време е вече да направят инвестиция на "Армията". Ако се върнем десетилетия назад, ще видим, че само Лудогорец построи нов стадион в България. Аз затова винаги казвам, че Лудогорец е извън България", каза Майкъла.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХПХ

    22 20 Отговор
    За кои цска говориш или имаш предвид литекс или чавдар.

    Коментиран от #5

  • 2 Мимчят

    11 11 Отговор
    От време на време кажеш нещо,което ти отърва,но едно е да искаш друго е да можеш,а трето е да го направиш ,Що се отнася до лудите и аз мисля,че им стига толкова и да се прекъсне хегемонията им,но и ти коментираш Левски.Който има той дава и ти,ако дадеш,няма да ти откажат,хайде дари нещо на Наско и отбора,ще имаш снимка до Герена.....
  • 3 Стивънъ

    11 9 Отговор
    Тия още ли са в А група...
  • 4 Левски 1914

    19 11 Отговор
    Пеевски и Доган няма да позволят да фалираме.
    Доган акбар!

    Коментиран от #9

  • 5 1913

    16 12 Отговор

    До коментар #1 от "ХПХ":

    За да се оправи Левски е по-добре да фалира и да сложи тире пак. Това няма да е за първи път, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал два пъти. И е бил със тире цели двайсет години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат Левски-Спартак. Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи Лeвcки – Cпaртaк. Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc и oт тoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Вcичкo тoвa e тoчнo тaкa и нямa нуждa дa ce триe!
  • 6 Фюри

    16 10 Отговор
    Този отбор който сега играе на Армията е собственост на Етрополе.
  • 7 Джоко

    3 6 Отговор
    Умрялко и Фалитко пак ли се чепкат? Видя се че в София футбол, стадиони и козирки няма. Има само лумпени бушуващи в парка и на жълтите павета!
  • 8 Диамантената ръка

    14 14 Отговор
    Отборът, който играе на стадион Българска армия е Литекс от гр.Ловеч. С какви екипи играе и кой какво казва на трибуните и извън тях няма никакво значение. Същото е и с гравитацията. А иначе Литекс са били шампиони.

    Коментиран от #15

  • 9 Левски 1914

    11 13 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Цска ФАЛИРА Цска е в историята МайкЕла сигурно е пил газ. Не може два съвсем различни отбора Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе да се обединят и да носят името на трети, който е ФАЛИРАЛ.

    Коментиран от #11

  • 10 ФИФА

    12 12 Отговор
    Световната футболна централа ФИФА приема сегашния клуб ЦСКА-София като правоприемник на стария клуб, който бе обявен в несъстоятелност, става ясно от нейно официално решение. ФИФA: "ЦCКA-Coфия e ЦCКA.
    Като краен резултат председателят (бел. ред. - на комитета, Анин Йебоа) счита, че на базата на документите, с които разполага, НЯМA ДРУГA AЛТEРНAТИВA да заключи OКOНЧAТEЛНO, че новия клуб ПФК ЦСКА-София е спортен наследник на ПФК ЦСКА София. ЦCКA-Coфия e ЦCКA."

    Коментиран от #17

  • 11 Нима ?!

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "Левски 1914":

    Левски-Спартак !!!

    Коментиран от #16

  • 12 Етрополе

    7 7 Отговор
    коментираме какъв ЦСКА, то си има един ЦСКА 1948 година, който се пребори с безпаричието и задълженията си!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 хахаха

    2 4 Отговор
    Гладно прасе.
  • 15 Меди Сокола

    7 7 Отговор

    До коментар #8 от "Диамантената ръка":

    Браво моето момиче, само така слагате феновете и шалварите и лефски е спасен!А за химн ще изберем някое маане.

    Коментиран от #23

  • 16 Левски 1914

    9 6 Отговор

    До коментар #11 от "Нима ?!":

    Имената ги сменят и тиретата ги слагат вашите създатели преди БКП сега Ганчев.litex ТИРЕ Sofia НЕ Е Цска напиши Цска ФАЛИРА и прочети.

    Коментиран от #20

  • 17 Винету

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "ФИФА":

    Ти да видиш,бря Бря Бря.
  • 18 Бонговец

    6 6 Отговор
    Майкъл. Фалира ли строителния бизнес? Та се мажеш на Гришата? И аз съм от ЦСКА, но от Централен Спортен Клуб на Армията. А не от Централен Спортен Клуб на Африка. Един ден,близо е ЦСКА пак ще е велик отбор а тоя и Пламен Марков , двамата вечни на хранилка ще бъдат далече от най /титулувания футболен клуб в България
  • 19 Фред

    7 8 Отговор
    Събуди се то е Етрополе не е Цска
  • 20 казах ти

    7 4 Отговор

    До коментар #16 от "Левски 1914":

    Армейските генерали нямат нищо общо с вашите милиционери ...

    Коментиран от #22

  • 21 Фен

    7 7 Отговор
    Литекс никога няма да бъде ЦСКА 1948 година модернаторче, Литекс - София го подкрепят само хора без чест и достойнство!
  • 22 Левски 1914

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "казах ти":

    ЛЕВСКИ си е бил самостоятелен отбор вашите създатели са ги обединили със Спартак София те са били към МВР както вие към военните.
  • 23 Диамантената ръка

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Меди Сокола":

    Каква връзка има Левски или който е да е друг отбор с темата? А иначе маанета специално съм виждал на стадиона в Ловеч, едни с тъпани и зурни, поне те не се пренесоха в София слава Богу.