Last news in Fakti

12 Януари, 2021 10:12 1 356 4

Национал на Ирак иска 10 хиляди евро заплата от Левски

  • сулака-
  • условие-
  • заплата-
  • левски-
  • ирак

Ребин Сулака поставил сериозни условия пред "сините"

Национал на Ирак иска 10 хиляди евро заплата от Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Националът на Ирак Ребин Сулака е поискал 10 хил. евро месечно възнаграждение, за да подпише с Левски. Това са били условията, поставени от централния защитник пред шефовете на "сините". От "Герена" обаче не са склонни да му предложат толкова пари и се опитват да намалят сумата. На този етап не е ясно дали двете страни ще постигнат някакъв компромис.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович харесва играта на Сулака и държи да го има в състава си напролет. Преговорите с него продължават. Ако 28-годишният бранител склони да намали претенциите си, много вероятно двете страни да си стиснат ръцете и той да заиграе на "Георги Аспарухов".

От "Герена" се надяват да получат окончателен отговор от Сулака до сряда, за да знаят дали ще могат да разчитат на него за подготвителния лагер в хърватския курорт Умаг, където ще са и повечето контроли на тима. Ако Ребин откаже, Левски ще се насочи към друга опция за подсилване на отбраната. Столичани имат няколко набелязани играчи за този пост. Вчера се завъртя и името на национала Кристиан Димитров. Бившият играч на Ботев (Пловдив), който сега е в Хайдук (Сплит), обаче е доста по-високоплатен от Сулака и трудно ще се стигне до сделка с него.

Ребин в момента е свободен агент. Той не поднови договора си с Арда, въпреки желанието на треньора Николай Киров да го задържи. През есента 192-сантиметровият защитник игра в 12 шампионатни мача с екипа на кърджалии.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е поставил подсилването на защитата за основен приоритет за зимната селекция. Освен централен бранител, той иска и ляв и десен бек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великия син неудачник

    6 2 Отговор
    Този е луд, клошарите не притежават даже и гащите на задниците си!

    Коментиран от #3

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор
    Аз пък искам да не ми ползвате ника,ама найси
  • 3 Грух грух Микренски

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Великия син неудачник":

    Що мислиш така бре прасе припознато.Пари има друк е вьпроса че има таван на заплатите а и клуба има програма за оздравяване .А не като вас фаалираХте и припознахте ЕТРОПОЛЕ и ЛИТЕКС.

    Коментиран от #4

  • 4 Великия син неудачник

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Грух грух Микренски":

    Няма как нещо гнило да оздравее.Нещо което е мъртво родено, може ли да възкръсне?