14 Януари, 2021 13:46 1 195 0

Милан много близо до трансфер на нападател от Ювентус

  • марио манджукич-
  • милан-
  • ювентус-
  • футбол-
  • серия а

34-годишният офанзивен играч, който има солиден опит в Серия А с екипа на Ювентус, ще пристигне на "Сан Сиро" като свободен агент

Милан много близо до трансфер на нападател от Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Хърватският нападател Марио Манджукич може да се озове в Милан. Медиите на Апенините съобщават за среща на ръководството на "росонерите" с представители на футболиста, която е протекла много положително и се очаква сключването на договор след уточняването на личните условия.

34-годишният офанзивен играч, който има солиден опит в Серия А с екипа на Ювентус, ще пристигне на "Сан Сиро" като свободен агент. За последно той игра в Катар за отбора на Ал Дуаил, но прекрати договора си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА