Last news in Fakti

17 Януари, 2021 10:09 1 234 3

Неймар: Мислех за отказване от футбола защото хората не ме харесваха

  • неймар-
  • футбол-
  • псж

Аз съм човек, който лесно се справя с натиска, затова съм №10 в бразилския национален отбор, в ПСЖ и просто съм Неймар

Неймар: Мислех за отказване от футбола защото хората не ме харесваха - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар призна, че преде време е обмислял ранно пенсиониране от футбола. Точното време, в което бразилецът е обмислял това, не е ясно, но някои медии предполагат, че е било след преминаването му от Барселона за рекордните 222 милиона евро в ПСЖ.

Неймар признава в интервю за „Gaffer“, че някога е бил ръба от това да се откаже, тъй като някои хора откровено и открито не го харесвали.

28-годишният Неймар добавя, че сега вече е изхвърлил тези мисли от главата си. Това се е случило, когато един ден се прибрал вкъщи и си спомнил цялата тежка работа, която е свършил, за да достигане до това ниво - един от най-известните спортисти в света.

„Веднъж стигнах дотам да се чудя дали искам да продължа да играя футбол, тъй като хората не ме харесваха. Прибрах се един ден и след това започнах да си спомням всичко, което направих, за да стигна дотук. Любовта, която изпитвам към футбола, ме успокоява и това ме върна в реалността. Аз съм човек, който лесно се справя с натиска, затова съм №10 в бразилския национален отбор, в ПСЖ и просто съм Неймар. Много съм благодарен да представям отбори като ПСЖ и Бразилия. Знам, че трябва да давам 100%, когато играя, защото това очакват всички“, заяви Неймар пред „Gaffer“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто гражданин

    7 1 Отговор
    Какво чакаш,ти си един презадоволен,незаслужаващ парите които взимаш, разглезен лигльо,който никой не харесва.
  • 2 Еми така е

    6 0 Отговор
    Не те харесват, остава и да си зададеш въпроса ЗАЩО?
  • 3 прав е човека

    4 0 Отговор
    ами давай бе момче какво чакаш намери си занимание което ти приляга...