Last news in Fakti

6 Декември, 2012 13:00 756 0

Бенитес: Играчите не са щастливи

  • рафаел бенитес-
  • челси-
  • лига европа-
  • шампионска лига

Рафаел Бенитес изрази своето разочарование, че отборът му, който е настоящ европейски клубен шампион отпадна от турнира, след като завърши на трето място и през пролетта ще играе в Лига Европа.

"Срещата между Шахтьор и Ювентус не зависеше от нас, ние трябваше да си свършим нашата работа. Трябва да бъда доволен, 32 удара, 18 във вратата, шест гола. Не можахме да продължим напред, но ни остава Лига Европа. Питате ме дали ще подходим сериозно към турнира? Всяко състезание е сериозно за нас, ще подходим както трябва.


Ако бяхме били с 1:0 щяхме да се чувстваме по-добре. В момента играчите не са щастливи, въпреки че са вкарали шест гола. Можем ли да променим резултата от другия мач? Не. Можем ли да променим изобщо ситуацията? Не. Тогава ни остава да се впуснем в следващото предизвикателство", каза Бенитес.

"Чувството е ужасно. Челси бе много по-добрият отбор, срещу тях просто нямаме шанс. Хубавото е, че натрупахме опит с тези мачове в Шампионската лига. Спечелихме и пари. Ще използваме позитивите, за да се завърнем отново в турнира, но по-силни", бе коментарът на треньора на Нордшеланд – Каспер Хюлманд.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА