Last news in Fakti

23 Януари, 2021 11:49 1 641 6

Мик Шумахер: Искам да постигна поне толкова, колкото е постигнал татко

  • мик шумахер-
  • михаел шумахер-
  • ферари-
  • успехи

''Няма нищо очевидно в постигането на толкова много успехи'', коментира младият пилот

Мик Шумахер: Искам да постигна поне толкова, колкото е постигнал татко - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мик Шумахер очаква с нетърпение дебюта си във Формула 1 през тази година и дори вече си е поставил за цел да постигне толкова успехи, колкото баща му Михаел, който завоюва общо 7 световни титли - две с Бенетон през 90-те и още 5 през новия век с Ферари.

„Има риск да се пренебрегнат отделни неща, когато се разглежда доминацията на определени пилоти в даден период. Забравяме например колко много работа влага някой. Колко енергия и талант се изисква, за да си в състояние да доминираш по такъв начин“, заяви Мик пред италианското издание "Кориере дела Сера".

„Тази дискусия се отнася както за Люис Хамилтън, така и за баща ми. Няма нищо очевидно в постигането на толкова много успехи. Отстрани винаги се вижда единствено върхът на айсберга. Само това, което се подава над водата, а не всичко надолу. Не се притеснявам от кариерата на татко, когато хората се опитват да правят паралели помежду ни. Всъщност това ме кара да се старая да постигна поне толкова, колкото той е успял“, добави синът на легендата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    2 4 Отговор
    Демек , няма как да стане ....
  • 2 Баща ти

    7 1 Отговор
    Е много ГОЛЯМ. Половината на неговото да направиш, пак е много. Успех и здраве ти желая момче, помни Титаните!
  • 3 В този спорт

    2 6 Отговор
    единствено Сена притежаваше качествата и таланта нужни за високото представяне а Шумахер носи косвена вина за смъртта му.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Бай Кольо

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "В този спорт":

    Да Сена имаше безспорни качества, само че!!!!! За 12 години в Ф1 има само 3 титли, и постоянно ревеше че колите на другите са нередовни, а караше за най силните отбори, накрая Шумахер му взимаше почти всички състезания с много по слаба кола, това вадеше Сена извън нерви. И с какво Шумахер има вина незнам, но ти сигурно в ония години си ходил прав под масата още
  • 5 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "В този спорт":

    И как по-точно баща му е виновен ,че Сена се заби с 300 км.ч. в предпазната стена ,управлявайки абсолютно преправен и несигурен болид? Само защото е искал да е по-бърз от Шумахер. Като пишете глупости,поне първо прочетете това -онова.А и ние сме гледали F 1 отпреди много години.
  • 6 СПОМЕНИ

    0 2 Отговор
    УМИШЛЕНИ КАТАСТРОФИ,НЕРЕАЛНИ ЗАПОВЕДИ ОТ БОКСА КЪМ БАРИЧЕЛО,НАРУШАВАНЕ ПРАВИЛАТА НА ФОРМУЛА1(ПРИЛЕПВАНЕ НА БОЛИДА КЪМ ПИСТАТА) И ЕТО 7ТИТЛИ