Last news in Fakti

26 Януари, 2021 01:00 2 246 3

Президентът на Атлетико Мадрид: Суарес е най-добрият нападател в Европа!

  • атлетико мадрид-
  • нападател-
  • класа-
  • суарес-
  • сересо

Енрике Сересо се скъса да хвали голмайстора на "дюшекчиите"

Президентът на Атлетико Мадрид: Суарес е най-добрият нападател в Европа! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо определи уругвайската звезда на тима Луис Суарес като "най-добрия централен нападател в Европа". Суарес, който премина в Атлети от Барселона след края на миналия сезон, навърши 34 години в неделя, но вече има 12 гола в Ла Лига за "дюшекчиите" в 15 срещи. "Лос колчонерос" са лидери в класирането със седем точки аванс пред втория Реал Мадрид, като тимът на Диего Симеоне има и мач по-малко. Вчера Суарес вкара важния гол за 2:1 при победата с 3:1 на Атлетико срещу Валенсия в столицата.

"Винаги сме смятали, че Суарес е най-добрият централен нападател в Европа. Имаме късмет, че той е с нас, всички са щастливи", сподели пред Mundo Deportivo босът на мадридчани.

Сересо направи коментар и за младия португалски талант на тима Жоао Феликс. "Жоао Феликс също е страхотен играч, не се съмнявам в това. Ако треньорът реши да прави ротации, това няма да е безпричинно, но той (Жоао Феликс) не трябва да се ядосва или разочарова. Нито играчите, нито треньорите, нито феновете искат да губят. Когато губиш, се ядосваш", каза Сересо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    8 0 Отговор
    а в БЪЛГАРИЯ футбол отдавна няма стана бизнес нито фенове няма някога футболът беше празник сега много комплексари отиват зада правят проблеми побойща чупят
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Луис Давид

    2 1 Отговор
    Луис Суарес отдавна е най добрия в Европа по добър от прехвалените Меси Роналдо Неймар и други такива