Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 21:23 1 192 1

Контузия измъчва Рафаел Надал

  • рафаел надал-
  • австралия-
  • контузия

След като вчера Матадора от Манакор не игра на ATP Cup за Испания срещу Гърция заради болки в гърба, днес стана ясно, че травмата му не е отшумяла

Контузия измъчва Рафаел Надал - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

20-кратният победител в турнири от Големия шлем Рафаел Надал притесни доста от привържениците си по-малко от седмица преди началото на Australian Open, предаде Гонг.

След като вчера Матадора от Манакор не игра на ATP Cup за Испания срещу Гърция заради болки в гърба, днес стана ясно, че травмата му не е отшумяла.

По програма испанците трябваше да се изправят срещу гърците през утрешния ден, но заради положителна проба за COVID-19 на служител в един от хотелите, където са настанени играчите, целият график за четвъртък пропадна.

Големият печеливш в случая може да се окаже именно Рафа, който ще има още време, за да се възстанови напълно и да излезе срещу Стефанос Циципас, когато условията и организаторите го позволят.

"Не съм достатъчно добре, за да играя утре", бе краткият коментар на Рафа Надал.

Дори да не успее да се оправи навреме за сблъсъка с южните ни съседи, ако иберийците победят, то Надал би могъл да се включи за 1/2-финалите, ако физическото му състояние се е подобрило.

Всичко това се случва 5 дни преди старта на Откритото първенство на Австралия, където 13-кратният първенец от "Ролан Гарос" вдигна трофея "Норман Брукс" през 2009-та година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 1 Отговор
    Ше се оправи Матадора:)