Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 13:15 1 364 0

Ди Мария: Има много възможности Меси да подпише с ПСЖ

  • ди мария-
  • меси-
  • трансфер-
  • барселона-
  • псж-
  • договор

"Надявам се да подновя договора си с Пари Сен Жермен", заяви аржентинецът

Ди Мария: Има много възможности Меси да подпише с ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Анхел Ди Мария заяви, че има много големи шансове да види Лионел Меси да играе за Пари Сен Жермен.

"Надявам се да подновя договора си с Пари Сен Жермен“, започна Ди Мария.

"Да играя с Меси? Да, надявам се, мисля, че има много възможности той да подпише с ПСЖ. Трябва да бъда спокоен, да мисля за бизнеса си и да продължа в Париж, защото съм много щастлив тук“, добави аржентинецът.

Договорът на Ди Мария с ПСЖ изтича в края на юни, а той все още не е получил предложение за неговото продължаване. Анхел Ди Мария е третият футболист на ПСЖ, който говори публично за бъдещето на Лео Меси. Преди него темата си позволиха да коментират Неймар и Леандро Паредес.

Неймар увери, че ще играе през следващия сезон заедно с Меси. В същото време спортният директор на Леонардо преди две седмици пред „France Football“ заяви, че играч като Меси винаги е в списъците на ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА