Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 18:17 1 130 1

Собствениците на Интер отказали 750 милиона евро, за да продадат клуба

  • интер-
  • собственици-
  • продажба-
  • отказ-
  • оферта

От фамилия Жанг са склонни да се разделят единствено с миноритарен дял от Интер

Собствениците на Интер отказали 750 милиона евро, за да продадат клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Китайският консорциум Suning, който е собственик на Интер, е отказал оферта от 750 милиона евро за клуба от британската инвестиционна група BC Partners, съобщават всички водещи спортни медии на Ботуша.

Ежедневникът Tuttosport допълва, че англичаните са предложили допълнително 200 милиона евро, за да бъдат покрити краткосрочните задължения на “нерадзурите”, а Financioal Times потвърждава, че китайците спешно търсят именно такава сума за запълване на празнини в бюджета.

La Gazzetta dello Sport и Tuttosport се обединяват в новините си около твърдението, че от фамилия Жанг са склонни да се разделят единствено с миноритарен дял от Интер, но не и да предоставят на нов инвеститор прякото управление на клуба. Ares, Fortress, Equit и Arctors са част от другите инвеститори, за които се смята, че имат сериозен интерес към сделки за различни проценти от “нерадзурите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илюминат

    0 0 Отговор
    Има играчи с клаузи по 500 милиона, а тия чак Интер искат за 750???