Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 20:26 2 534 0

Клоп и Гуардиола сe хванаха за гушите

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • дерби-
  • ливърпул-
  • почивка-
  • обвинения-
  • клоп

Германецът заяви, че Сити са имали две седмици почивка, а Пеп се ядоса

Клоп и Гуардиола сe хванаха за гушите - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърите на Ливърпул и Манчестър Сити влязоха в задочна размяна на реплики преди дербито между двата отбора на "Анфийлд" в неделя. Повод за това стана изказването на Юрген Клоп, че неговият отбор трябва да играе непрекъснато въпреки огромните си проблеми с контузени футболисти, докато "гражданите" са имали пауза от две седмици заради причини, свързани със заразени играчи.

Ето и думите на двамата от днешните има пресконференции:

Клоп: "Трябва да играем футбол, да се възстановяваме и да използваме всяка минута, за да тренираме. Не сме имали никаква почивка. Сити имаше две седмици заради причини, свързани с коронавируса".

Джосеп Гуардиола прие твърде лично твърдението на Клоп и отговори по следния начин: "Той е в грешка. Имахме почивка от два месеца. Или три месеца? Не, четири месеца. Почивахме четири месеца и затова сме в топ 4 сега. Юрген трябва да погледне отново календара. Имахме заразени с коронавирус, заради което пропуснахме една седмица. На следващата бяхме с едва 14 човека на "Стамфорд Бридж". Когато го видя , ще му кажа колко сме почивали. Изненадан съм. Не очаквах това от Юрген. Не мислех, че е такъв тип мениджър. Той знае, че това не е истина. Всеки знае, че никой отбор в Премиър лийг не е имал две седмици почивка. Може би го е казал по някаква причина, но не очаквах, че може да го направи. Може би съм грешал".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА