Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 10:57 1 226 0

Азар призна на кой отбор е бил фен като малък

  • реал мадрид-
  • еден азар-
  • арсенал

Белгиецът, който се превърна в звезда с екипа на Челси, е харесвал друг от лондонските тимове заради френските звезди в състава, воден тогава от Арсен Венгер

Азар призна на кой отбор е бил фен като малък - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Реал Мадрид Еден Азар сподели, че като дете е бил фен на Арсенал. Белгиецът, който се превърна в звезда с екипа на Челси, е харесвал друг от лондонските тимове заради френските звезди в състава, воден тогава от Арсен Венгер.

"Когато бях малък, най-много гледах националния отбор на Франция. Обожавах Зинедин Зидан и Тиери Анри. Трудно ми е да го призная заради привързаността си към Челси, но по онова време симпатизирах на Арсенал. Те имаха играчи като Робер Пирес, Силван Вилтор и Патрик Виейра - все французи, на които се възхищавах", заяви Азар в интервю за списанието On The Front Foot.

Белгийският национал не подмина и темата за многобройните контузии, които го измъчват след трансфера му на "Сантиаго Бернабеу". Въпреки проблемите, Азар се надява да играе поне до 36-годишна възраст.

"Искам да остана на терена колкото се може по-дълго. Винаги се опитвам да се наслаждавам на футбола. Един ден със сигурност ще се обърна назад и ще видя какво съм постигнал в кариерата си, но сега съм амбициран просто да играя и да изпитвам удоволствие. Наскоро навърших 30 и ако тялото ми позволи, искам да се състезавам поне още 5-6 години. Когато съм контузен, си стоя повече вкъщи и мога да обръщам внимание на семейството. Не е краят на света, защото имам повече време за децата. Ако си контузен и си сам, без близки хора, със сигурност е по-трудно", сподели Азар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА