Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 05:15 1 839 0

Байерн Мюнхен ще пазарува от Манчестър Сити

  • гарсия-
  • трансфер-
  • манчестър сити-
  • интерес-
  • байерн мюнхен-
  • свободен агент

Баварците имат сериозен интерес към защитника Ерик Гарсия

Байерн Мюнхен ще пазарува от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Байерн Мюнхен е влязло в контакт с агента на защитника на Манчестър Сити Ерик Гарсия. Това съобщиха испанските медии. Както е известно договорът на бранителя с "гражданите" изтича през лятото и в края на юни той ще бъде свободен агент.

Според Todo Fichajes Гарсия няма никакво намерение да поднови контракта си с английския тим, като иска да се завърне в Барселона. Въпреки това защитникът може да промени решението си при добра оферта от страна на европейския шампион.

Байерн усилено търси централен защитник, тъй като през лятото Давид Алаба ще напусне, след като договорът му с клуба изтече. Поради тази причина баварците са се спрели на Гарсия. През този сезон 20-годишният испанец има 8 мача за Сити във всички турнири, в които не е отбелязал гол или направил асистенция.

Очаква се Байерн да отправи официална оферта към него в следващите дни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА