Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 08:29 2 116 0

Бивш вратар разкри за заплахи от Ботев Пд

  • ботев пловдив-
  • даниел кайзер-
  • футбол-
  • заплахи-
  • вратар

Ако клубът бе подходил по друг начин при разговорите с мен, струва ми се, че бих могъл да остана в България дори и за по-малко пари

Бивш вратар разкри за заплахи от Ботев Пд - 1

Бившият вратар на Ботев Пловдив Даниел Кайзер разкри защо напусна "канарчетата" през лятото на 2019 г. Полякът беше любимец на феновете и раздялата му с клуба беше доста неочаквана. В родината си той призна, че е искал да подпише нов договор с Ботев, но от клуба са се държали изключително неприемливо - отправяли му заплахи, пускали фалшиви новини.

"Ако бяхме спечелили финала с Локомотив Пловдив, определено щях да остана в Ботев. Аз обаче също играя, за да печеля пари. Справих се добре, затова исках да подпиша добър договор. В Полша ми предложиха повече пари, така че от тук произтича отчасти това решение.

Ако клубът бе подходил по друг начин при разговорите с мен, струва ми се, че бих могъл да остана в България дори и за по-малко пари. От една страна исках да остана поне заради феновете или начина, по който се чувствахме у дома със съпругата ми. За съжаление, поведението на Ботев към мен не предвещаваше нищо добро. Заплахи, странни новини, не изглеждаше готино", заяви Кайзер пред полския сайт pilkarskie-balkany.pl.

Вратарят не скри задоволството си от избирането на бившия му треньор Николай Киров за №1 в България през 2020 година.

"Разбрах за наградата и мисля, че я заслужава. Киров се раздели твърде рано с Ботев. Но за съжаление беше онова странно време за клуба. Той даваше тактическа свобода на играчите в атака", коментира Кайзер, който бе герой за "жълто-черните" при спечелването на Суперкупата през 2017 година.

Бившият страж на "канарчетата" смята, че Тодор Неделев има качества да играе извън България.

"За мен Неделев има ниво за по-силно първенство от българското. Имаше оферти и от Турция, но привързаността му към Ботев е голяма. Това са си негови избори и аз ги уважавам. Неговото ниво е по-високо и от това на полската Екстракласа", категоричен е Кайзер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА