Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 09:01 1 706 0

Разкриха трансферните цели на Байерн Мюнхен

  • футбол-
  • селекция-
  • байерн мюнхен-
  • трансфери

Германският гранд е набелязал футболисти както от Бундеслигата, така и от чуждестранния пазар

Разкриха трансферните цели на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Европейският и световен клубен шампион Байерн Мюнхен работи активно по селекцията си за следващия сезон. Журналистът от Bild Кристиан Фалк разкри кои са основните трансферни цели на баварците. Германският гранд е набелязал футболисти както от Бундеслигата, така и от чуждестранния пазар.

Сред потенциалните нови попълнения на Байерн са младата звезда на Рен Едуардо Камавинга, десният бек на Норич Макс Аарънс, Флориан Нойхаус от Борусия (Мьонхенгладбах) и Люсиен Агуме, който е собственост на Интер, но играе под наем в Специя.

Камавинга е един от най-актуалните таланти на Стария континент. През последната година усилено се говори, че той ще премине в Реал Мадрид, но интересът на Байерн може да промени плановете му. Макс Аарънс е желан от Манчестър Юнайтед, но според Daily Mail е по-вероятно да продължи кариерата си на "Алианц Арена". Нойхаус от доста време е следен от баварците, а Агуме прави добро впечатление с изявите си в Специя и също е попаднал в радара на германския гранд.

Байерн вече си осигури услугите на Дайо Упамекано от РБ Лайпциг. Мюнхенци платиха откупната клауза на французина на стойност 42 млн. евро, а бранителят подписа договор до 2026 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА