Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 05:15 1 352 0

Холанд предупреди: Очаквам да съм всяка година в Шампионска лига!

  • холанд-
  • предупреждение-
  • участие-
  • шампионска лига-
  • надпревара-
  • борусия дортмунд

"Това е най-вълнуващата надпревара", смята нападателят на Борусия Дортмунд

Холанд предупреди: Очаквам да съм всяка година в Шампионска лига! - 1
Снимка: БГНЕС

Головата сензация на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд не иска и да си помисля, че тимът му няма да се класира за участие в Шампионската лига през следващия сезон. Отборът се намира в криза и има само една победа в последните шест кръга в Бундеслигата, заради което вече е на 6 точки от топ 4.

“Шампионска лига е най-вълнуващата надпревара. За мен това е нещо специално. Очаквам всяка година да съм в турнира”, заяви Холанд пред Sky.

С 15 гола в 16 мача норвежецът дава всичко от себе си, но не на същото ниво се представят съотборниците му. Досега 20-годишният нападател не е говорил за евентуално напускане в края на сезона, но и “жълто-черните” не бяха изпадали в такава ситуация. Предполага се, че в договора на Холанд има откупна клауза в размер на 75 млн. евро, която обаче ще е активна от лятото на 2022 г. Не е изключено обаче той да пожелае трансфер още тази година, ако Дортмунд се провали и не стигне до Шампионска лига.

Иначе само след два дни вестфалци подновяват битката в турнира, като съперник на осминафиналите им е Севиля. Първата среща е на испанска земя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА