Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 19:45 1 234 1

Клаудиу Кешеру: Вдигаме нивото!

  • кешеру-
  • етър-
  • лудогорец-
  • голове-
  • червен картон-
  • ниво-
  • форма

"Мисля, че щяхме да спечелим мача и без червения картон, но това бе моментът, в който те усетиха, че нямат никакъв шанс", смята нападателят на Лудогорец

Клаудиу Кешеру: Вдигаме нивото! - 1
Снимка: БГНЕС

Авторът на четири от шестте гола за Лудогорец при победата над Етър (6:0) Клаудиу Кешеру говори след края на срещата в Разград. Румънецът обяви постижението си за резултат от отборните усилия и допълни, че разградчани тепърва ще подобряват представянето си.

"Чувството е много хубаво, както винаги. Това е работа на всички колеги, защото топките дойдоха точно, където исках. Това е качество. Днес видяхме много повече работа от тази, която търсехме и на лагера. След седмица очакваме да се вижда още повече подготовката ни", призна Кешеру пред Диема Спорт.

"Мисля, че щяхме да спечелим мача и без червения картон, но това бе моментът, в който те усетиха, че нямат никакъв шанс. Точно след първия гол те имаха добра възможност, а и наистина ние не бяхме толкова спокойни. След това обаче вкарахме втори гол и усетихме, че ще е много по-лесно. Те паднаха духом, а ние се вдигнахме и бе малко по-трудно за тях."

"Със сигурност вдигаме нивото. Срещу Своге за Купата не играхме както трябва, днес беше по-добре. Идват нови мачове срещу силни отбори, това ще е тестът. Сега може да казваме, че досега не сме били концентрирани, но сега вече няма защо да не сме на 100%", завърши голмайсторът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с 200 (мръсна газ

    2 0 Отговор
    някой ден както Гришата и Кирчуту ще си тръгне от лудогореца и всичко ще иде в канала...