Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 15:56 1 079 0

Защитник на Левски се размина с тежка контузия

  • левски-
  • стаматов-
  • разминаване-
  • операция-
  • контузия

Матео Стаматов няма да трябва да се подлага на операция

Защитник на Левски се размина с тежка контузия - 1
Снимка: levski.bg

Защитникът на Левски Матео Стаматов се е разминал с тежка травма и няма да се наложи операция, информира БТА. 21-годишният защитник получи контузия в коляното и пропусна двубоя с Монтана, като се появиха опасения, че може да е аут за дълго.

Стаматов бе изпратен в Барселона, за да мине прегледи при доктор Рамон Кугат. Направените изследвания са показали, че травмата не е сериозна и връзките на коляното му са здрави.

Въпреки това Стаматов няма да се върне бързо в игра за „сините“. Преди да се завърне на терена, той ще трябва да почива около три седмици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА