Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 21:58 1 681 1

Атлетико Мадрид се спъна срещу Леванте

  • атлетико мадрид-
  • леванте-
  • равенство-
  • ла лига-
  • класиране-
  • барди-
  • йоренте

Мадридчани взеха само точка срещу средняка

Атлетико Мадрид взе само точка от Леванте в отложен мач от 2-рия кръг на Ла Лига, завършил 1:1. Тимът на Диего Симеоне продължава да е лидер в класирането в Примера Дивисион с 55 точки. Вторият Реал е с мач повече и 49 точки, а Барса е трети с 46 точки и равен брой мачове с Атлети. Леванте е 11-и с 28 точки.

Още в 10-ата минута „дюшекчиите“ можеха да стигнат до гол, но удар с глава на Луис Суарес премина покрай левия страничен стълб.

Домакините съумяха първи да ударят в срещата. Хорхе де Фрутос пусна към навлизащия на скорост в наказателното поле Енис Барди, който по земя прати топката зад гърба на Ян Облак.

В 23-ата минута Суарес стреля от границата на наказателното поле, но Айтор Абарискета отрази изстрела на уругваеца. Секунди след това Саул опита да вкара от воле, но прати топката в аут. В 31-ата минута Марти Рожер също стреля неточно. Пет минути по-късно стражът на Леванте отново се намеси блестящо след удар на Саул.

В 37-ата минута Атлети изравни. Маркос Йоренте вкара страхотен гол с мощен удар от дистанция. Две минути след изравнителното попадение Луис Суарес и Маркос Йоренте пропуснаха да дадат аванс на мадридчани.

В 48-ата минута Анхел Корея изпусна да вкара от малкото наказателно поле, пращайки топката в аут. Пет минути преди края на двубоя попадение на Саул не бе зачетено заради засада. В 88-ата минута Ян Облак направи добро спасяване, за да предотврати втори гол във вратата си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.