Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 09:26 5 276 29

Фен фракцията, която нападна Гриша Ганчев: Нашата група преустановява своята организационна дейност за "Сектор Г"

  • offenders-
  • декларация-
  • фенове-
  • недоволство-
  • управление-
  • оттегляне-
  • ганчев-
  • цска

"Не приемаме да бъдем поучавани от хора, в чийто живот винаги някой друг е виновен за техните собствени провали, а самите те никога нямат топките да бъдат истински щастливи", написаха от Offenders

Фен фракцията, която нападна Гриша Ганчев: Нашата група преустановява своята организационна дейност за "Сектор Г" - 1
Снимка: БГНЕС

Фен фракцията Offenders, която заяви недоволството си от управлението на Гриша Ганчев в ЦСКА, излезе с още една декларация. От нея става ясно, че запалянковците държат да думите си, но повече не искат да участват в организационните дейности на стадион "Българска армия".

Публикуваме написаното от Offenders без редакторска намеса:

Verba docent, exempla trahunt!

От създаването си като група и докато сме на този свят, единственото верую в нашия живот е и ще продължава да бъде ЦСКА София. Поради тази причина и масовите внушения по наш адрес в общественото пространство - а именно, че сме против любимия си клуб и неговото ръководство, отказваме да бъдем въвличани в тези несъществуващи сценарии. Стоим зад казаното до момента, зад всяка една наша дума и въпрос и не смятаме, че има за какво да се извиняваме или оправдаваме.

Обърнахме внимание и на тоновете отпадъчна енергия и клетви, които всякакви капацитети - обикновени едноклетъчни, редови тролове, безгръбначни анал(л)изатори, журналисти на абонамент, изпълзялата от нафталина психичноболна натура Г.А., както и всички останали знайни и незнайни покемони и герои от приказките изхвърлиха към нас. Благодарим ви, господа, но държим доста на хигиената си и не смятаме да мърсим повече личното си пространство с нечистоплътните ви словоблудства. За легендите на ЦСКА - само и единствено уважение!

Наясно сме, че живеем във времена, когато достойнството, характерът и собственото мнение са нещата, които се ценят най-малко в обществото от безгръбначни. За това и не приемаме да бъдем поучавани от хора, в чийто живот винаги някой друг е виновен за техните собствени провали, а самите те никога нямат топките да бъдат истински щастливи и да вземат това, което искат от него. И категорично отказваме да бъдем учени на морал от фотосинтезираща и сервилна аморфна маса.

На обратния полюс на всичко написано до момента искаме да благодарим на всички наши братя, приятели и обикновени хора, които вникнаха в нашите думи, проумяха ги такива, каквито са и ни подкрепиха. Заради вас единствено ще ни е неприятно, когато обявим и последния извод от всичко, казано до сега.

Считано от днес, нашата група преустановява своята организационна дейност за "Сектор Г" - направа на хореографии, организиране на трибуната, разпяване и т.н. Нямаме намерение обаче да ходим където и да е другаде, а Армията си остава нашият дом. Запазваме правото си да продължим да правим живота на нашите изконни врагове от Подуене труден, бранейки собствената си чест както намерим за добре! А на останалите пожелаваме много красиви и успешни спектакли по трибуните!

Semper Fidelis!


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Батето

    72 5 Отговор
    За какви изконни врагове говорят тия ? Болни мозъци ! И те и тези от Подуене са БЪЛГАРСКИ отбори.Конкуренция и футболен противник- да ! Врагове !?!?!

    Коментиран от #25

  • 3 аааа

    53 8 Отговор
    Гриша Ганчев , с кой акъл им се връзва на тия Лумпени?!?
  • 4 И сега какво, излиза, че БГ футбол без

    46 1 Отговор
    Пране на пари не може да съществува по начина, по който е действал досега. Ще страда спортът в БГ, децата, които ще трябва да забравят за футбол. Няма ги школите, застроиха се с паркинги, концертни зали, блокове. Кой е виновен? НИЕ! Ние сме си виновни. Ние искаме да става така. Агитки, фенове... Дрън дрън-пласьори на наркотици и проститутки. Досега 30 години къде бяха, след като пред очите им разрушава ха уж любимите им клубове? Къде бяха?

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Футболен Фен

    27 5 Отговор
    Защо всички се нажвърлиха на феновете?! Едни хора - малко или много на брой са се организирали, интересуват се, задават някакви въпроси за любимия си отбор и искат някакви отговори! Съвсем демократично и цивилизовано изказват мнение. Не може някой само защото изказва свободно мнение да е анатемосван. Нали средновековните ритуали отминаха отдавна?! Причините разбира се основно "мерките" срещу пандемията и техните последствия. Във футбола ни наяве излиза много малко от това каво точно се случва в "кухнята" ...

    Коментиран от #9, #11

  • 7 Офендърс

    22 13 Отговор
    Така е, писна ни. Джуджето няма угодия. Ходихме до кабинета му, непцата ни се протриха от извинения. Като не иска, да си ходи
  • 8 Ха ха ха🤣

    41 5 Отговор
    Много ясно, че ще "преустановите" дейност, като ви спрат парите... Като ви е толкова мил отбора, защо не си правите хореографиите с лични средства, Pro bono? Или пък да купите акциите и да издържате отбора?...
  • 9 Да бяха

    15 4 Отговор

    До коментар #6 от "Футболен Фен":

    дали и някакъв лев... А не само да чакат да лапат.
  • 10 Бяха на

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "И сега какво, излиза, че БГ футбол без":

    Заплата при собствениците на същите клубове.
  • 11 Лост

    21 0 Отговор

    До коментар #6 от "Футболен Фен":

    Ами, защото като чета декларациите им поне 2/3от думите сигурно не са им ясни какво значат.

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЦЕцКа

    13 5 Отговор
    Литексо ви заряза сега и Чавдар Етрополе и той и Цецка ще се размножава 😀😀😀

    Коментиран от #23

  • 14 Куржава

    19 3 Отговор

    До коментар #11 от "Лост":

    Тези изпаднали наркомани нямат и 5% от думите в статията в речниците си.
  • 15 Чип и Дейл

    24 4 Отговор
    Всичко е съгласувано, Гришата не прави нищо спонтанно.Планирано е отдавна, бизнесът се изнася от България.
  • 16 Цако

    18 1 Отговор
    Момчета от офф...не знам си какво, дрогата не прощава на никой. Спешно започнете лечение. Любимия си отбор идете да подкрепяте малко по надолу от армията. Не осквернявайте свещения ни стадион.
  • 17 стоян георгиев

    20 2 Отговор
    само не разбирам едно.уж феновете на левски и цска са много и милеят за отбора ,а им трябва ганчев,божков или друг да им плаща сметките?простата капитулация че ако двата отбора имат по 100 хиляди фена,всеки трябва да отдели по петнадесет лева на месец и няма да има нужда от спонсори.та тия от агитката трябва да знаят че никои футболист не рита заради хореграфията или разпяването ,а заради мангизи!егати щуротиите стават в българския футбол.не могат да отделят три кутии цигари на месец за уж любимия отбор,а иначе пеели песни и били с много висок морален праг!чудя се на ганчев за чии му беше тази авантюра?набутва едни милиони за да има 100 хиляди човека дето да му дават акъл и да го псуват!
  • 18 Чудя се

    13 11 Отговор
    Как може цесекари да подкрепят преименувания Литекс?

    Коментиран от #20

  • 19 Прасендърс

    9 3 Отговор
    Заркривай кочината, унищожила футбола нас. Изпращане на бонговците в Роднините си
  • 20 Левски 1914

    7 3 Отговор

    До коментар #18 от "Чудя се":

    Кажи ми та да ти кажа всеки ден им го обяснявам, а те ме карат да пия хапчета.

    Коментиран от #27

  • 21 fan28

    5 0 Отговор
    Защо ми се изтри коментара с определенията ми към тези "фракции"?
    Все едно не е истина, цяла България знае какви са хората членуващи в тях?
  • 22 Джужака

    1 0 Отговор
    Явно не е разбрал, че не може да я кара с платени фенове. Никой уважаващ се отбор не е с платени фенове. Феновете плащат за да гледат добра продукция. Като не можеш, ще гледаме който може да я предложи
  • 23 Лост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "ЦЕцКа":

    Да съм казал, че съм от Цска? И от Левски не съм.
  • 24 байкОр

    1 2 Отговор
    ..горките те....,безгръбначни,отпадък,едноклетъчни.....все думи използвани от тях,но изключително добре пасващи на самите тях....НЯМА на света по проста прослойка от подобни фракции,все лумпени,бръснати наркомани,и мн ама мн прости люде.....даже ми е трудно да си предствя,кой от тези завалии се е нагърбил с писане,ама от 1000 човека все ще се намери един да може да пиши.Бръснати главички,разберете,че не можете да се бъркате в работата на шефове и ръководство....нааааай-малкото защото нямате капацитета....затова бяга човека.
  • 25 ВТР

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Батето":

    "Няма да се усети продажбата на Соу (или липсата на Офендърс), но напускането на Ганчев – да" Петър Жеков
  • 26 1923

    4 1 Отговор
    Вcякa eднa думa oт дeклaрaциятa нa Oфeндърc e иcтинa и вceки eдин въпрoc e рeзoнeн. Aбcoлютнo ги пoдкрeпям.Тoвa ca хoрaтa , кoитo изгрaждaт oбликa нa ceктoр Г и oт 20 гoдини ca нaвcякъдe c oтбoрa и в ocнoвaтa нa вcякo хoрeo, кoeтo ceгa рaзcърдeнитe чичaци oт ceктoр A cнимaт, кaтo пoлудeли нa вceки мaч.Нe миcля, чe имa иcтинcки цeceкaр, кoйтo дa нe e cъглaceн c тях. Вceки oтчитa нaпрaвeнoтo oт Гaнчeв зa клубa, нo цeнaтa, кoятo плaщaмe зa тoвa e твърдe виcoкa. Прeвърнaхмe ce в aфрикaнcки oтбoр, кoйтo измecти кухoрoгитe oт втoрoтo им мяcтo. Oт 10 титли нa дeлиoрмaнcкитe пeчeнeги имaмe 7 втoри мecтa. A изглeдитe тoвa дa прoдължи ca oгрoмни. Пoлитикaтa нa клубa e пoлитикa нa пaрчe, aлъш вeриш дo oткaт. Cъбирaт ce игрaчи зa бeз пaри и кoйтo cтaвa ce прoдaвa при първa възмoжнocт. Нe e прoблeмът в прoдaжбaтa нa Coу, тя дaжe зaкъcня, прoблeмът e в мoмeнтa. Нe мoжe нa 01,02,2021 дa тръбиш кoлкo цeнeн зa oтбoрa e Aли и кaк иcкaш дa aтaкувaш титлa и дa гo прoдaдeш cлeд 10 дeнa.Тoвa e бeзумиe. Изпуcкaнeтo нa Нeдялкoв, Дecпoдoв, прoдaжбaтa нa Aнтoв, Coу, рeбрaндирaнeтo нa Литeкc, 5 гoдини кaлъфки. Кoлкo oщe дa търпим?Бacтa! Дa cи взимa джуджeтo oнзи пaтрaвия и дa ce мaхa c 200! Зaхaртa ce cтoпи oтдaвнa.
  • 27 Абе

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "Левски 1914":

    И аз се чудя , кой Лефски сте ? Динамо , Пощенец , Лефски-Спартак ли или Лефскиту на Лафчис ...

    Коментиран от #28

  • 28 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Абе":

    Продоволственик са. Как звучи само.
  • 29 ВАнката

    1 0 Отговор
    Аз нищо не разбрах от декларацията!?!? Тези по скоро са вредни за Българският футбол! Малоумници!