Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 10:57 1 005 0

Левски предлага нов договор на втория си капитан

  • мартин райнов-
  • футбол-
  • левски-
  • договор

Връщането на Райнов в Левски съвпадна с периода, в който близнаците Радослав и Борислав Цоневи получиха тежки травми

Левски предлага нов договор на втория си капитан - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Левски Мартин Райнов ще получи предложение за нов договор от клуба. Полузащитникът е основен играч в схемата на Славиша Стоянович, като с постоянното си представяне си заслужи да бъде втори капитан на тима. Лентата е на ръката на 28-годишния футболист, когато на терена не е Николай Михайлов. Именно Райнов изведе "сините" в първия пролетен кръг срещу Монтана на "Герена".

Райнов реши да напусне тима след старта на лятната подготовка. Той прецени, че е по-добре да потърси късмета си в чужбина, вместо да подпише нов контракт в Левски при занижени финансови условия. След като Мартин не получи добро предложение да заиграе зад граница, той се завърна на "Герена" през октомври миналата година и парафира до края на сезона. Оттогава е несменяем титуляр, като е взел участие и в деветте шампионатни двубоя. В тях отбелязал и един гол - при поражението с 1:2 от Черно море на "Георги Аспарухов".

Връщането на Райнов в Левски съвпадна с периода, в който близнаците Радослав и Борислав Цоневи получиха тежки травми. Първият изигра само две шампионатни срещи, преди да се контузи а вторият четири двубоя, в които вкара също толкова голове. Собственикът на Левски Наско Сираков вече обяви, че е предложил контракти на близнаците.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА