Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 12:06 1 391 6

Наско Сираков: От 9 месеца стадионът е основното, което ме вълнува

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол-
  • стадион георги аспарухов

При нас борбата за оцеляване продължава

 Наско Сираков: От 9 месеца стадионът е основното, което ме вълнува - 1
Снимка: БГНЕС

Представителният отбор на Левски почете паметта на своя патрон Васил Левски днес. Целият тим поднесе цветя и венци на паметника на Апостола в столицата, като сред тях бе и собственикът на клуба Наско Сираков. Легендата на “сините” говори пред медиите, като обсъди и предстоящия нов стадион на Левски.

“Наистина това е ден, в който трябва да се поклоним до земята на делото на един от най-великите българи, който е и наш патрон. Каквото и да кажа, ще е малко. Трябва да си спомняме с почит и уважение за делото и това, което е свършил този велик българин.

Държавата не ни е дала стадиона на концесия, а изпълни първата стъпка. Използвам случая да благодаря лично на премиера Бойко Борисов, който направи невъзможното в такива кратки срокове. Жалко е, че ние не можем да му се отблагодарим така, както трябва. Искам да агитирам тези, които са под него, да бъдат също толкова експедитивни и да ни помогнат да доведем тази първа стъпка до финалната права в най-близко бъдеще.

И в мечтите, и в плановете ми е. От 9 месеца, откакто получих акциите, това е основното нещо, което ме вълнува. При нас борбата за оцеляване продължава, но ако искаме да превърнем Левски в европейски отбор, първото основно нещо е да намерим партньор или стратегически инвеститор и да имаме един европейски стадион.

Разбира се, че няма да има държавно финансиране, ние сме частно дружество. Затова и получихме такъв отговор за сектор “А”. Държавата прави и се надявам да направи това, което искаме. Оттук нататък топката е в нас, а и мисля, че стигнем ли до договор за концесия, много по-лесно ще е да намерим инвеститор и средства, с които да построим нов стадион”, завърши Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    13 0 Отговор
    Не е работа на примиера да "раздава" или строи стадиони и да се занимава с футболни клубове като Левски, ЦСКА, Лудогорец, Локомотив ... . Когато 2 000 000 мизеруват и ровят в кофите за смет.
  • 2 ГЕРЕН

    6 0 Отговор
    А МА ТИ СИРАК НЕ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ
    БИБИТКО МОЖЕ И ЗВЕЗДА ОТ
    НЕБЕТО ДА ТИ ПОДАРИ??!!? ТУК
    ЗАБЛУДЕНИ НЯМА КОИТО ДА НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ БИБИ ЗНАЕ И МОЖЕ ВСИЧКО. САМО ТИ ЛИ СИ НЕУК.
    ГОЛЕМИ ПЛОНЖОВЕ ПРАВИШ, НО
    НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ. НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ Я КАРАШ СЛЕД ДВА ТРИ
    МЕСЕЦА!!???? И ПОМИСЛИ СИ ЗАЩО
    САМО НА ТЕБ СЕ ДАВА. ЗАЩОТО
    МУ ТРЯБВА ПУБЛИКАТА. ЗА ИЗБОРИТЕ. СЕГА ЩЕ ИЗКАРАТ ЗАЙЧЕ
    ОТ РЪКАВА И ЗА ЦСКА. ВСИЧКО Е
    ШМЕНТИ КАПЕЛИ. ТОЗИ БИБИТКО
    УБИ БГ ФУТБОЛА. КОЛКО ДОБРЕ
    СИ БЯХМЕ ПРИ БАЙ ТОШО.
  • 3 Еблю

    4 1 Отговор
    Най много Насо гъ.за да проиграе Стадио без Козиркао на комар
  • 4 Наско Раев

    3 0 Отговор
    Ще направим кравеферма по най-съвременните европейски и световни стандарти, ще гледаме хиляди телета от месодайни и млекодайни породи.
  • 5 Ако мине

    3 0 Отговор
    С помощ от държавата - частен клуб с държавна помощ! А останалите отбори? На мен никой нищо не ми дава на концесия!УЕФА скоро ще разбере.
  • 6 РАЗБЕРЕТЕ

    2 0 Отговор
    ВСИЧКО ТОВА Е ЗА ИЗБОРИТЕ.
    СЛЕД ТЯХ ВСИЧКО ПО СТАРО МУ.
    БИБИТКО ТЪРСИ ВСЯКАКВИ
    НАЧИНИ ДА СЕ СПАСИ. НИ МУ ЛИ
    СВИКНАХМЕ ВЕЧЕ НА МУРАФЕТИТЕ.
    И НАСИ И КОЛЕВ СА ВПРЕГНАТИ КЪТ
    КАТЪРИ ДА ГО СПАСЯВАТ. СЕГА И
    ГАНЬО ИМ ПОМАГА. И ТОЙ ЗА БЪРКА ЕДНИ. УПРАВИЯ НЯМА....