19 Февруари, 2021 10:06 6 068 19

Една от версиите за драмите в ЦСКА: Гриша Ганчев се ядосал, че Левски получава "Герена" за 35 години!

  • гриша ганчев-
  • футбол-
  • цска-
  • левски

Двамата бизнесмени ще продължат да ръководят клуба и емоциите от продажбата на Али Соу вече са в историята

Една от версиите за драмите в ЦСКА: Гриша Ганчев се ядосал, че Левски получава "Герена" за 35 години! - 1

Мистерията около случващото се в ЦСКА продължава, но и започва да се разплита. Тръгват ли си Гриша Ганчев и Юлиян Инджов от клуба? Версиите са много. А след провелата се вчера среща при боса на "армейците" с 20-ина фенове все още няма официална информация.

Двамата бизнесмени ще продължат да ръководят клуба и емоциите от продажбата на Али Соу вече са в историята, твърди "Труд". Изданието разкрива и нещо много интересно: Ганчев се ядосал, че Левски получава "Герена" на концесия за 35 години, а драмите около стадион "Българска армия" продължават. Решението, което зарадва "сините", ескалирало страстите при ръководителите на ЦСКА.

Спортният министър Красен Кралев се изказа, че е притеснен от случващото се при "червените" и съвсем скоро общото дружество трябва да стартира реконструкциите в Борисовата градина. Може ли обаче да има подводни камъни от общината?

Иначе треньорът Бруно Акрапович се старае да държи на страна футболистите от чрезвичайната ситуация. Цялото внимание на отбора е насочено върху домакинството на Черно море (утре от 17:30 часа) и след това върху дербито на върха с Лудогорец (27 февруари). Гаранцията на шефовете е, че до края на сезона всичко в ЦСКА ще е на топ ниво без значение крайното им решение.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТВ Гага

    18 8 Отговор
    Ех неграмотници, оправете си заглавието, не е Лески, а Левски! Аман!

    Коментиран от #9

  • 2 Боби

    6 3 Отговор
    Мафиоти!
  • 3 Бате Боби

    16 13 Отговор
    Така е. Не само им го дават а и не плащат. Всичко това им го плаща данъкоплатците тоест ние.

    Коментиран от #5, #15

  • 4 Help Credisimmo

    13 1 Отговор
    Да "чрезвичайната ситуация " да пишат неграмотно е факт.Все пак са с купени дипломи от "Али експрес"
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЛГБТ лефски 1914

    19 9 Отговор
    Прав е Гришата да се ядосва, не може"държавата"на едните да е майка,а на други мащеха! Ако всичко е коректно и точно за всички, отбора на куптора тоест лефски отдавна да не съществува.

    Коментиран от #14

  • 7 един от многото

    11 8 Отговор
    Ами с чужда пита майчин помен! Миналата година милионите отпуснати за Ботев и Локо Пловдив скараха двата отбора , тази година аванти на Левски! Като гледам как се е "притеснил" Кралев , най вероятно ще има и за ЦСКА. Така шайката на ГЕРБ раздава народната пара за частните футболни клубове , Изглежда , че за който се отчита , има! Гришата да не се сърди , нали си взема своето от полицейските джипки , но явно апетита идва с яденето!
  • 8 АМИ ДААА

    16 16 Отговор
    ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА, И БЕШЕ ПОКАЗНО НАПРАВЕНО, ФЕНОВЕТЕ ГО СПАСИХМЕ, А ВИЕ СТЕ ТЕРЕТО, КОЕТО ЛЕТИ КЪМ ДЕРЕТО!!!
  • 9 един от многото

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "ТВ Гага":

    Все тая! Всеки знае много добре за кой отбор става въпрос , докато при тези две ЦСКА , работата малко се размива!
  • 10 ГЕРБ

    10 15 Отговор
    Не ЛЕВСКИ а ПФК ВИТОША СОФИЯ

    Коментиран от #11

  • 11 пенсионер

    9 8 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ":

    Не ЦСКА а Средец , ама не като кашкавала а като леките цигари!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Чичко

    7 7 Отговор
    Абе гледам пак дребни сини хлебарки са налазили в чужди теми.Хайде потапяйте се в канализацията на селцето в покрайнините на Столицата.
  • 14 Левски 1914

    11 5 Отговор

    До коментар #6 от "ЛГБТ лефски 1914":

    За ТИРЕ - МЕНТЕ - Етрополе направиха нова лига малко ли вие?
  • 15 Я ми кажи.....

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Бате Боби":

    Кой плати дълга на ЦУРА към държавата?Кой закри ТРИ отбора за да го има тоя ТУМОР в първенството,което между впрочем ви направиха!?Кой би ЦУРА с 8-0!?На всичкото отгоре и стадиона ви дадоха ! Само на един от теЯ въпроси ми отговори правилно,и после ще те питам защо да не дадат на КОНЦЕСИЯ (забележи) стадиона,на който Левски вина ги е играел,и който ще построи!?Нагли ,завистливи,без Чест,достойнство и морал сте....ето за това само си закрихте отбора и ЦЕЛИЯ СВЯТ ви се смее!И авиаторите ви го казаха,рано или късно ще има едно цесека ,но то няма да има нищо общо с Литекс!

    Коментиран от #16

  • 16 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "Я ми кажи.....":

    Червено оранжевите фенове нека внимателно и по няколко пъти да прочетат ако могат разбира се да четат твоя коментар много точно написан
  • 17 Asen

    3 4 Отговор
    Пишете каквото искате, чорбари, но Левски винаги е бил и винаги ще бъде Отбора на народа! А вашия ЦСКА е създаден от комунистите и винаги е бил бутан от ЦК... попитайте в който град си изберете: феновете на Левски са в пъти повече в сравнение с вашите! Само Левски!
  • 18 Етрополе

    1 0 Отговор
    Какво занимавате хората с това менте евроидиот от Етрополе ,че те нямат и два фена
  • 19 Истината

    1 0 Отговор
    Това менте от Етрополе както и покойното ЦСКА са създадени от антикомунистите ,ей затова винаги ще ядат якия комунистически шут на Левски