Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 12:23 1 377 0

Барселона получил 5 млн. евро от Атлетико Мадрид, очакват още 6

  • луис суарес-
  • атлетико мадрид-
  • барселона-
  • футбол

През лятото голмайсторът напусна каталунците в посока “рохибланкос” без трансферна сума, но не и като свободен агент

Барселона получил 5 млн. евро от Атлетико Мадрид, очакват още 6  - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона вече е получил 5 млн. евро от Атлетико Мадрид по сделката за Луис Суарес и очаква още 6 млн, информира вестник Sport. През лятото голмайсторът напусна каталунците в посока “рохибланкос” без трансферна сума, но не и като свободен агент. Тогава двата клуба се споразумяха, че столичани няма да плащат нищо веднага, но ще дължат общо 11 млн. евро при изпълнението на определени условия.

Част от тях като брой изиграни мачове, вкарани голове и класиране за фазата на преките елиминации в Шампионската лига вече са изпълнени, заради което Барса се радва на приход от 5 млн. Другите 6 млн. са обвързани с условието уругваецът да остане в Атлетико и през следващия сезон и в него съставът на Диего Симеоне да достигне поне до 1/4-финалите в ШЛ.

На този етап няма индикации, че Суарес би напуснал, тъй като се радва на силна форма, а Атлети са фаворити за титлата в Испания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА