Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 09:31 1 990 1

Медиите в Еквадор за новата звезда на ЦСКА: Жорди Кайседо е терминатор!

  • цска-
  • футбол-
  • жорди кайседо-
  • еквадор

"Ще бъде отлично попълнение за националния отбор"

Медиите в Еквадор за новата звезда на ЦСКА: Жорди Кайседо е терминатор! - 1
Снимка: ПФК Черно море

Медиите в Еквадор обърнаха голямо внимание на успешния дебют на Жорди Кайседо в България. 23-годишният таран донесе на ЦСКА победата над Черно море с гол с глава в 68-ата минута.

"Терминатор! Кайседо показа силата си и отбеляза дебютно попадение!", гърми Diario La Diez.

"Ново име изгрява на небосклона и то само ще обогати новата генерация на еквадорския футбол. Жорди Кайседо отново е на картата, а българското му приключение започна силно с гол в дебюта. Той донесе задължителните три точки за тима му, който се бори за титлата", допълва изданието.

"ЦСКА триумфира благодарение на головата мощ на Жорди", е заглавието на mifutbolecuador.futbol.

"Ще бъде отлично попълнение за националния отбор", предрича за Кайседо futbolecuador.com.

"Жорди показа силата си и донесе триумфа на ЦСКА. Отборът му влезе в мача с мотото "продължавайте да се борите" и в крайна сметка стигна до успеха. Сега е вече само на 3 точки от върха", продължава еквадорският сайт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    2 1 Отговор
    Жиендърите от Офендърс да видят! Той е също чернокож и много по-добър от Али СОУ. Затова да си заврат голям дебел черен СОУ