22 Февруари, 2021 15:08 1 274 2

Сдружение "ПФК Ботев" вече притежава 100% от акциите

  • сдружение ботев пловдив-
  • сдружение пфк ботев-
  • ботев пловдив-
  • футбол

В близките седмици се очаква финализиране на преговорите с Антон Зингаревич

Сдружение "ПФК Ботев" вече притежава 100% от акциите - 1

Сдружение "ПФК Ботев" придоби 39% от акциите на Ботев (Пловдив), които до момента бяха собственост на ТЦ-ИМЕ АД - в несъстоятелност. По тази начин Сдружението вече е собственик на 100% от книжата на „канарчетата“ и е готово да предостави до 99% от тях на изявилия интерес към развитието на клуба руски предприемач Антон Зингаревич.

Придобиването и на последния пакет акции стана възможно, след като през декември Сдружението капарира предложените от синдика за продажба книжа и в рамките на заложения срок успя да внесе цялата искана сума в размер на 110 000 лева. А откупуването стана възможно само благодарение на безрезервната ангажираност на цялата "жълто-черна" общественост, която чрез няколко успешни инициативи набра нужната сума само за месец.

В близките седмици се очаква финализиране на преговорите с Антон Зингаревич за предоставянето на мажоритарен дял от акциите на клуба, разговорите са във финалния етап. След прехвърлянето Сдружението ще фокусира усилия върху просветителска дейност, като скоро предстои обявяването на няколко нови инициативи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СОПОТ

    1 1 Отговор
    Боталик са припознали руснака за новия Митю Селски, който скоро ще им нанесе такива поражения, че няма път за никъде - само в Ада! Ей, това папагалите са много наивен вид пернати! Кой ги хване ги ЦИДИ за без пари!
  • 2 Жоро

    2 1 Отговор
    Руската мафия си има отборче и свободен достъп до ЕС.Много хитро.