Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 11:30 1 337 0

Защитник на Реал Мадрид е бил заплашван с ампутация на крака

  • реал мадрид-
  • ферлан менди-
  • футбол

Прекарах известно време в инвалидна количка, след което бавно се научих да ходя отново с помощта на патерици

Защитник на Реал Мадрид е бил заплашван с ампутация на крака - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Реал Мадрид Ферлан Менди в интервю за AS разказа как е бил заплашван с ампутация на крак като дете.

"Започнах в ПСЖ в отбора до 11 години, но малко преди да вляза в академията получих сериозна травма на тазобедрената става. Имах нужда от операция и след това прекарах много време в болницата. Един ден дойде лекар и каза, че никога повече няма да играя футбол, може би дори ще трябва да ми ампутират крака. За щастие нищо такова не се случи.

Прекарах известно време в инвалидна количка, след което бавно се научих да ходя отново с помощта на патерици. Повечето хора смятаха, че никога повече няма да се върна във футбола, но вярата в себе си ми помогна много. Около година и половина играх с болка в бедрото, но успях да се преодолея и след това се превърнах в един от най-добрите защитници в света", каза 25-годишният французин.

Този сезон Ла Лига Менди изигра 20 мача и вкара 1 гол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА