24 Февруари, 2021 13:51 4 921 6

Анди Руис не е впечатлен от Джошуа: Фюри ще го бие!

  • анди руис-
  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • кубрат пулев-
  • бокс

Антъни не се е бил с някой, който се боксира и се движи като Фюри

Анди Руис не е впечатлен от Джошуа: Фюри ще го бие! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шампион и опонент на Антъни Джошуа, Анди Руис, сподели, че не е впечатлен от последната победа на англичанина срещу Кубрат Пулев през декември, пише mma.bg.

Въпреки, че тя беше с нокаут, Руис сподели, не е видял нещо особено и даде прогнозата си за предстоящия двубой между Джошуа и Тайсън Фюри.

"Мисля, че ще бъде интересен двубой. Бил съм се с Джошуа, но не съм се бил с Фюри; той има странен стил, но мисля, че Фюри ще е победител... Не бях впечатлен от последната битка на Джошуа, но въпреки всичко той успя да си свърши работата.

Може би Фюри ще го победи, зависи колко странно се движи и дали ще се боксира... Антъни не се е бил с някой, който се боксира и се движи така. Ще видим какво ще стане."

След като загуби от Джошуа, Руис нае нов треньор - Еди Рейносо и в момента тренира с няколко топ боеца.

"За мен е страхотно. Много по-различно е от последния ми тренировъчен лагер. Сега съм много по-концентриран и отдаден... До мен са Канело, Раян Гарсия и те много ме мотивират. Искам да бъда по-добър от тях, но си помагаме.

Нямам търпение да се върна обратно на ринга. Няма да ви казвам срещу кого, но ще е интересен двубой."

Според непотвърдени слухове Руис се готви за битка през април срещу Крис Ареола.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Два юмрука в муцуната

    5 1 Отговор
    Те хранят и поят около година..
  • 2 Стойчо Караилиев

    11 3 Отговор
    Анди е един от най-добрите биячи в света към днешна дата. Не мога да кажа, че има страхотен стил, но вижте как побеждава и как се бие. На реванша Джошуа го беше страх да влезе в директен сблъсък, а само го обикаляше и удряше за точка. Помните ли как в последните рундове Руис искаше да се боксират отблизо, а Джошуа бягаше като лекоатлет. Ако Руис играе с Кубрат, то Кубрат е заминал отвсякъде. Изключително много го подкрепям, но в последния си мач побягна и обърна гръб като страхливец. Не му прави чест и преди и след мача да говори надменно. Видяхме какво стана за жалост. Иначе Фюри ще победи Джошуа.
  • 3 Вуй

    5 0 Отговор
    Кобрата толкова си може,и мене ме е яд,но това е истината.Иначе си прави добри пари,не го мислете
  • 4 Asan Egal

    4 2 Отговор
    Аз също съм фен на Анди и на Джошуа,Анди е бърз,силен и има здрава брадичка;освен Джошуа,не виждам кой друг да го победи'но който разбира малко от бокса"там реферите не гледат кой по-вече крачки стъпва'а на този който пласира по точните удари,и Джошуа точно това направи.Фюри не знае какъв кушмар го чака;Антани не показа всичко от себе си в мача срещу Кубрат,защото това е психическата тактика на Джошуа!Той иска да е подценен от Фюри"иначе Пулев щеше да приключи още първия рунд.
  • 5 4455

    4 2 Отговор
    Джошуа ми е противен, въпреки че заслужено победи Кубрат. Анди, стягай се момче, тренирай яко и искам някой ден пак да разхвърлиш керемидите на Джошуа!
  • 6 Тайсън Фюри

    1 1 Отговор
    Ще го направя на смешни всичките.Влизаю в матрицата и почвам.