Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 14:40 1 932 2

Клоп напуска Ливърпул следващото лято, за да поеме националния на Германия?

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • германия-
  • национален отбор

Въпреки проблеми на мърсисайдци през този сезон и слабите резултати последните месеци, специалистът наскоро заяви, че няма намерение да си тръгва от "Анфийлд"

Клоп напуска Ливърпул следващото лято, за да поеме националния на Германия? - 1
Снимка: БГНЕС


Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да напусне Ливърпул през лятото на 2022 г., за да поеме националния отбор на Германия, пише "Билд".

Въпреки проблеми на мърсисайдци през този сезон и слабите резултати последните месеци, специалистът наскоро заяви, че няма намерение да си тръгва от "Анфийлд". Това не пречи на германските медии упорито да го свързват с Бундестима. 53-годишният Клоп има договор с Ливърпул до 2024 г.

Според "Билд" има 68 процента възможност наставникът да замени Йоаким Льов след световното първенство в Катар през 2022 г. Изданието твърди, че намеренията на Клоп са ясни и той има желание да се завърне в Германия.

Плановете на наставника били да напусне шампиона на Англия през лятото на 2022 г., да си вземе почивка шест месеца и да започне работа с националния отбор на родината си в началото на 2023 г. Допълнителен бонус за него ще бъде домакинството на Германия на европейското първенство през 2024 г.

Ако Клоп напусне следващото лято, той ще е прекарал в Ливърпул седем години. Точно толкова той работи в първите си два клуба като треньор - Майнц и Борусия (Дортмунд).


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубави зъби

    0 0 Отговор
    Фанал пара,купил си ги,ние ганьовците сме с по 2-3 кътника у главата..
  • 2 Бедняка

    0 0 Отговор
    да са маха ощи сия