24 Февруари, 2021 13:34 4 907 7

Бивш аржентински футболист изхвърли бившата си от апартамента си

  • езекиел лавеци-
  • янина скрепанте-
  • футбол-
  • скандал-
  • бивша

Ако си отворя устата, това момче трябва да напусне планетата

Бивш аржентински футболист изхвърли бившата си от апартамента си - 1

Лют скандал се вихри между пенсиониралия се нападател Езекиел Лавеци и бившата му Янина Скрепанте.

35-годишният футболист заведе дело в Аржентина срещу изкусителката и спечели. Съдът постанови тя да се изнесе от апартамента, който уж ѝ бил оставен от футболиста. Нещо повече – той поиска Янина да плати сметките и наем за последните две години, в които обитаваше жилището.

Дамата се ядоса жестоко и отправи атака към бившия си любим. „Ако си отворя устата, това момче трябва да напусне планетата. Той е нещастен човек. Щедър е към приятелите си, но щом приключи връзка, си прибира всичко. Спомням си как нае къща в Ибиса за 35 000 евро на седмица и вдигна купон. Харчи безразборно пари“, изригна 37-годишната моделка и отрече да е прибрала 1,5 млн. евро от Лавеци.

Тя и Езекиел бяха заедно осем години, а отскоро красавицата има нов мъж до себе си, но ревностно пази в тайна кой е той.

Бившият нападател на Пари Сен Жермен и националния отбор на Аржентина сега има връзка с бразилската актриса и модел Наталия Боргес. Часове след скандала между любимия си и старото му гадже тя публикува гола снимка от банята. „Чувствам се свежа“, написа Наталия.

Актрисата и Лавеци прекараха първия локдаун през пролетта на миналата година заедно на Карибите. Нападателят, който сложи край на кариерата си през 2019-а, пръсна тогава 1,4 млн. евро в рамките на два месеца.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    9 1 Отговор
    ще я взема в нас споко да не рони сълзи
  • 2 Изхвърлено

    7 1 Отговор
    Мръсно коте😅
  • 3 Гост

    9 0 Отговор
    Уж еманципация, па реват като им спреш кифтетата. Сега футболистът да се готви за обвинения в изнасилване, 'щот явно амазонката му е доста ядосана.
  • 4 Ивайло

    8 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Бивш аржентински футболист изхвърли бившата си от апартамента си ... То същото, като да се разведеш с жена си и вече като бивша да я изгониш!!! Направо невероятно, как може да се случи това??? Настояща, бивша - всички под един покрив и да ти пият кръвта до гроб, така ли трябва да е???
  • 5 един от многото

    2 1 Отговор
    От кой етаж?
  • 6 Гост

    3 1 Отговор
    А каква е жена, която иска материални облаги от любовника си?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.